«Μια Λίμνη Θάλασσα… μια Λιμνοθάλασσα», στις 21 και 22/8 στο Αιτωλικό

Ο Πολιτιστικός και μορφωτικός Σύλλογος «Το Αιτωλικό», σε μια δημιουργική συνεργασία με τη «Φωτογραφική Ομάδα Art8» του Αγρινίου εγκαινιάζει,  την Παρασκευή 21 Αυγούστου στις 8.30 το βράδυ, στην αυλή του Συλλόγου, στην Κεντρική Πλατεία του Αιτωλικού, μια εξαιρετική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο: «Μια Λίμνη Θάλασσα… μια Λιμνοθάλασσα».

Η έκθεση έχει ήδη παρουσιαστεί στα Αμπάρια Παναιτωλίου στα πλαίσια των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων του Photopolis Agrinio Photo Festival, που διοργανώνει η «Art8», και αποτελεί μία Καλλιτεχνική και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση για την Τριχωνίδα και την Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου – Αιτωλικού.

Η έκθεση θα είναι επισκέψιμη δύο μέρες, 21 – 22 Αυγούστου,  και οι ώρες λειτουργίας της από τις 8:30΄το απόγευμα έως τις 11:00 το βράδυ.

«Αν και ο χώρος της έκθεσης είναι υπαίθριος», σημειώνει η ανακοίνωση που εκδόθηκε, «λόγω των μέτρων για τον Covid-19 η είσοδος του κοινού στον χώρο θα γίνεται σταδιακά και για ορισμένο χρονικό διάστημα, καθώς επίσης θα τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις.

Συνίσταται η χρήση προστατευτικής μάσκας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη