Μιχαήλ Σερασκέρης: Δωρητής οργάνων ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου, Μιχαήλ Σερασκέρης, με ανάρτησή του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναφέρει τη σπουδαία απόφαση που έλαβε να γίνει δωρητής οργάνων, μετά την απόφαση της 68χρονης Αγρινιώτισσας.

Χαρακτηριστικά αναφέρει πως «μετά από τα όσα συγκλονιστικά είδαν τα μάτια μου, αποφάσισα να γίνω κι εγώ δωρητής οργάνων».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Εχθές για το Νοσοκομείο μας ήταν μία πολύ ιδιαίτερη μέρα καθώς τα ξημερώματα της Δευτέρας μας επισκέφθηκαν γιατροί 3 μεγάλων Νοσοκομείων προκειμένου να αφαιρέσουν και παραλάβουν όργανα δωρητού ασθενούς.

Ως Διοικητής θέλω να απευθύνω την ευαρέσκειά μου προς την ιατρική ομάδα της Μ.Ε.Θ. Αγρινίου, η οποία συμμετείχε καθοριστικά στο συντονισμό όλων των ενεργειών, καθώς επίσης τη Νοσηλευτική Διεύθυνση του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Ως άνθρωπος, μετά από τα όσα συγκλονιστικά είδαν τα μάτια μου, αποφάσισα να γίνω κι εγώ δωρητής οργάνων, καθότι τα όργανα όπως και το αίμα δεν μπορούν να κατασκευαστούν, μπορείς όμως να συνεχίσεις και μετά το θάνατο να δίνεις ζωή στους άλλους.

Πολύ σπουδαίο επίτευγμα της επιστήμης αυτό το τελευταίο».

 

Διαβάστε επίσης: Ε.Ο.Δ.Υ. – Αιτωλοακαρνανία: Διενεργήθηκαν 111 Rapid Tests – Ένα θετικό