Επικαιρότητα
Μιχάλης Γιαννάκος για τον 22χρονο με το μπέργκερ: «Δυστυχώς η κατάστασή του είναι μη αναστρέψιμη»
Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν., Μιχάλης Γιαννάκος μίλησε στο Mega Channel για τον 22χρονο και το μπέργκερ λέγοντας πως «δυστυχώς η κατάστασή του είναι μη αναστρέψιμη».
Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν., Μιχάλης Γιαννάκος, μίλησε στο Mega Channel για τον 22χρονο και το μπέργκερ λέγοντας πως «δυστυχώς η κατάστασή του είναι μη αναστρέψιμη».
Αίσθηση έχει δημιουργήσει η είδηση ότι ένας 22χρονος από το Κορωπί νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μ.Ε.Θ. του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», μετά από απόπειρα να καταπιεί ολόκληρο ένα μπέργκερ χωρίς να το μασήσει, στο πλαίσιο ενός challenge.
Ο νεαρός υπέστη απόφραξη αεραγωγού και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο, όπου δίνει «μάχη» για τη ζωή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε πάει μαζί με την παρέα του να φάνε μπέργκερ και έβαλαν στοίχημα ότι θα φάει το μπέργκερ ολόκληρο, χωρίς να το μασήσει, με αποτέλεσμα να φράξει ο αεραγωγός του.
«Δυστυχώς η κατάστασή του είναι μη αναστρέψιμη.
Μ’ ένα θαύμα θα σωθεί παρά τις προσπάθειες των Γιατρών», είπε στο «Live News» ο Μιχάλης Γιαννάκος, Πρόεδρος Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.
Διαβάστε επίσης: Πυροσβεστική Αγρινίου: Επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των Ιωάννη Κωστάκη και Παναγιώτη Πλεξίδα
























