Μικρό Θέατρο Αγρινίου: «Παραμύθια με την Ξένια, λίγο φοβιστικά»

Ηθοποιός, ιδρύτρια του θεάτρου Πόρτα, συγγραφέας παιδικών θεατρικών έργων,όπως ο Οδυσσεβάχ, η Ελίζα, η Πεντάμορφη και το τέρας, η Οικογένεια Νώε, ο Ελαφοβασιλιάς και το Σκλαβί, το οποίο και απέσπασε τον Νοέμβριο του 2001 το βραβείο δραματουργίας Κάρολος Κουν. Με αγάπη και εκτίμηση προς τον μικρό άνθρωπο που λέγεται παιδί, δημιουργεί χρόνια τώρα μέσα από την συγγραφή της, μύθους, χαρακτήρες, σχέσεις, ιστορίες και περιπέτειες για μικρούς και μεγάλους. Ιστορίες που δημιουργούν αυτό το μοναδικό θέατρο για παιδιά στο θέατρο Πόρτα, που πιστεύει στο μυαλό, στο χιούμορ και τη σκέψη του παιδιού, ανοίγοντας δρόμους και κόσμους με περισσότερα σκαλοπάτια φαντασίας .

Μικρό Θέταρο

Με μεγάλη χαρά και τιμή, το Μικρό Θέατρο σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μάρτη και το βιβλιοπωλείο Βιβλιοτρόπιο, υποδέχεται την αγαπημένη ηθοποιό και συγγραφέα παιδικών θεατρικών έργων, Ξένια Καλογεροπούλου το Σάββατο 21 Απριλίου στις 6 μμ. στο Μικρό Θέατρο για την παρουσιάση του νέου της βιβλίου για παιδιά «Παραμύθια με την Ξένια, λίγο φοβιστικά». Στοιχειωμένοι πύργοι, τρομεροί δράκοι, πονηροί διαβόλοι, αλλά και ατρόμητοι ήρωες που δεν δειλιάζουν να τα βάλουν μαζί τους, πρωταγωνιστούν στα νέα, λίγο φοβιστικά, Παραμύθια με την Ξένια!Η Ξένια Καλογεροπούλου επιλέγει τέσσερα συναρπαστικά ευρωπαϊκά παραμύθια γεμάτα δράση και περιπέτεια και ο Φίλιππος Φωτιάδης τα ζωντανεύει με μια ξεχωριστή εικονογράφηση.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την Ξένια Καλογεροπούλου να αφηγείται με τον ξεχωριστό της τρόπο ένα από τα παραμύθια της! Μετά την αφήγηση, και με αφορμή την ιστορία που ακούσαμε, θα ακολουθήσουν θεατρικό παιχνίδι και βιωματικές δράσεις με τη θεατρολόγο Άννα Παπαφίγκου.

Πότε: Σάββατο 21 Απριλίου  6 μμ

Που: Μικρό Θέατρο – Κέντρου 26 Αγρίνιο

Τηλ. 2641046619

Για παιδιά από 3 ετών

Είσοδος ελεύθερη