Για να μην φτάσει η κόρνα… στο θεό, ως προσευχή

Ευτυχώς που είναι η καραντίνα, γιατί με τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Μεσολογγίου, το τι είχε να γίνει δεν περιγράφεται… θα πήγαινε η κόρνα… στο θεό. Με απόφαση Δημάρχου έκλεισε η Μεσολογγίου στο ύψος των αποθηκών Ηλιού και έγινε διπλής κυκλοφορίας ένα τμήμα της οδού Βαρνακιώτη.

Θα το βάλω και σε φωτογραφία, για να το δούμε καλύτερα και να το εμπεδώσουμε τώρα που βγήκε απαγορευτικό για όλους, έτσι ώστε όταν ξαναβγούμε στους δρόμους να ξέρουμε που πάμε.

Ας δούμε τι λέει η απόφαση, την οποία μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη ΕΔΩ

Απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και των πεζών στο τμήμα της οδού Μεσολογγίου, από τη συμβολή της με την οδό Βαρνακιώτη έως τη συμβολή της με την οδό Γρηγόριου Βαλτινού και στην οδό Παπαϊωάννου Δημάρχου από τη συμβολή της με την οδό Μεσολογγίου έως τη συμβολή της με την οδό Γρηγόριου Βαλτινού (κόκκινη γραμμή στην παραπάνω φωτογραφία).

Η απαγόρευση αυτή ξεκίνησε από τις 4 Νοεμβρίου και θα ισχύσει «μέχρι να εξασφαλιστεί η ασφάλεια της κυκλοφορίας», δηλαδή μέχρι να γκρεμιστούν οι ετοιμόρροπες αποθήκες είτε με φυσικό είτε με επεμβατικό τρόπο και σίγουρα μέχρι εκδοθεί νεότερη απόφαση.

«Η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Μεσολογγίου», συνεχίζει η απόφαση, «θα εκτρέπεται στην οδό Βαρνακιώτη», με την τοποθέτηση ειδικής σήμανσης».

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και για όσο χρονικό διάστημα βρίσκεται σε ισχύ η παραπάνω απόφαση, εγκρίνονται επιπλέον οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: η οδός Γρηγόρη Βαλτινού, από τη διασταύρωση της με την οδό Μεσολογγίου μέχρι τη διασταύρωση της με την οδό Χαριλάου Τρικούπη μετατρέπεται σε οδό διπλής κυκλοφορίας (πράσινη γραμμή στην παραπάνω φωτογραφία) και απαγορεύεται η στάση και στάθμευση και στις δύο πλευρές της,

«Για την εξασφάλιση της μη προσέγγισης πεζών στο κτίριο «καπναποθηκών Ηλιού, θα γίνουν εργασίες σήμανσης και τοποθέτησης σχετικών πληροφοριακών πινακίδων, καθώς και τοποθέτηση μεταλλικού πλέγματος-φράχτη κατάλληλης φέρουσας αντοχής, σε όλο το πλάτος της οδού Μεσολογγίου από τη διασταύρωση με την οδό Βαρνακιώτη έως τη διασταύρωση με την οδό Παπαϊωάννου Δημάρχου.

Από την προστατευτική περίφραξη θα εξαιρεθεί τμήμα του πεζοδρομίου της οδού Μεσολογγίου στην πλευρά του Ο.Τ. 190α, το οποίο είναι απαραίτητο για την κυκλοφορία πεζών και χρήση των υπαρχόντων κτιρίων».


Γράφει και υπογράφει ο Εγκεφαλογράφος
«Agrinio 365» Media Group | AgrinioTimes.gr, Antenna-Star.gr