Το μήνυμα του πατέρα της Αμφιλοχιώτισσας Ιωάννας ανήμερα της εορτής της κόρης του (Video)

Ο πατέρας της Ιωάννας που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι σε μία αποκλειστική-αποκαλυπτική συνέντευξη, ανήμερα της γιορτής της κόρης του.

Τι «φρενάρει» τις σωτήριες χειρουργικές επεμβάσεις για την 35χρονη; Τα δύσκολα Χριστούγεννα της οικογένειας και το μήνυμά του προς την κατηγορούμενη για την επίθεση.

«(Τα Χριστούγεννα φέτος) ήταν πάρα πολύ λυπημένα. Η κόρη μου αυτή τη στιγμή είναι σε μία κατάσταση σταθερή χωρίς να προχωράει λόγω κορονοϊού. Είναι σταθερή. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την υπόλοιπη δουλειά που έχει να κάνει. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα στο Θριάσιο τώρα γιατί είναι φρακαρισμένο. Είναι όλοι οι διάδρομοι κλεισμένοι. Που να μπει τώρα αυτό το παιδί. Δεύτερον, δεν υπάρχει αν χρειαστεί στο χειρουργείο να την κρατήσουν μέσα δεν υπάρχει δωμάτιο. Και περιμένουμε να ελαφρύνει η υπόθεση κατά κάποιο τρόπο να μας φωνάξουν να την πάμε για οτιδήποτε χρειάζεται», ανέφερε ο πατέρας της Ιωάννας.

«Για τον κόσμο που παίρνει τηλέφωνο και ενδιαφέρεται για την Ιωάννα ξέρει ο καθένας μόνος του αν πρέπει και τι πρέπει να κάνει. Οι οικογένειά μας σας ευχαριστεί όλους», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τη δράστιδα που δεν έχει σπάσει τη σιωπή της, ο πατέρας της 34χρονης Ιωάννας τόνισε: «Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Κάτι θέλει να κρύψει. Κάτι με το δικηγόρο της τα μιλάνε και ράνουν και κάνουν για να μη θέλει να μιλήσει ακόμα κανένας δεν μπορεί να το καταλάβει. Ήδη έπρεπε να είχε μιλήσει. Αλλά τώρα το τραβάει ακόμα. Το τραβάει και άλλο. (…) Είναι μετανιωμένη. Έχει καταλάβει τι έχει κάνει και είναι σε απόγνωση τώρα αυτή. Αλλά τι να την κάνω εγώ αυτή. Εγώ το παιδί μου θέλω».

Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ από το 1:12:17 και έπειτα

«Αλήθειες με τη Ζήνα» Star Channel