Μωραΐτης: «Το σύστημα Μητσοτάκη παίζει τα ρέστα του με συκοφαντίες – Ηχηρή απάντηση στις κάλπες»

Θάνος Μωραΐτης: «Το σύστημα Μητσοτάκη παίζει τα ρέστα του με συκοφαντίες και λάσπη αλλά δεν θα τους περάσει. Θα λάβουν ηχηρή απάντηση στις κάλπες».

Τη βεβαιότητα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα κερδίσει τις εκλογές της 21ης Μαΐου και θα σχηματίσει  ισχυρή Προοδευτική Κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Θάνος Μωραΐτης κατά την ομιλία του χθες στη Δημοτική Ενότητα Στράτου.

Στην εκδήλωση του Θάνου Μωραΐτη παραβρέθηκαν εκατοντάδες πολίτες οι οποίοι συγκεντρώθηκαν εντός και εκτός του χώρου του Καφέ Ετουάλ, όπου πραγματοποιήθηκε η ομιλία του υποψήφιου βουλευτή. 

Μωραΐτης

Σύμφωνα με τον κ. Μωραΐτη ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ διαθέτει αξιόπιστο πρόγραμμα, ρεαλιστικό σχέδιο και έχει την εμπειρία αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό για να το κάνει πράξη και άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη λέγοντας ότι εξαπάτησε τη μεσαία τάξη, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και στοχοποίησε τους νέους ανθρώπους και βύθισε τους Έλληνες στην ακρίβεια και τα χρέη.

Το 2019 έταξε επιτελικό κράτος και μέσα σε τέσσερα χρόνια το κράτος αλώθηκε από τους «γαλάζιους» στρατούς ρουσφετιών και το δημόσιο χρήμα λεηλατήθηκε με 10 δις απευθείας αναθέσεις. Έταξε σύγχρονη και ψηφιακή Ελλάδα 2.0. αλλά τελικά έγινε ο πρωθυπουργός των υποκλοπών, των Τεμπών, της αδιαφάνειας και της ασυδοσίας των παρασιτικών συμφερόντων.

Και τώρα που το «σύστημα Μητσοτάκη» βουλιάζει παίζει τα ρέστα του, επενδύοντας και πάλι στον φόβο, στη συκοφαντία και τη λάσπη για να αποτρέψει την συντριβή του, αλλά δεν θα τους περάσει. Θα λάβουν ηχηρή απάντηση στις κάλπες της 21ης Μαΐου.

Αναφερόμενος στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας υποστήριξε ότι ήταν τέσσερα χρόνια χαμένα για τον τόπο μας και αναφέρθηκε στην πρωτοφανή υποβάθμιση των νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου αλλά και στην απόγνωση που βιώνει ο αγροτικός κόσμος του νομού μας,  καθώς κτηνοτρόφοι και αγρότες κινδυνεύουν με χρεοκοπία εξαιτίας του υψηλού κόστους της παραγωγής και της ενέργειας.

Μωραΐτης

Ο Θάνος Μωραΐτης έκλεισε την ομιλία του απευθύνοντας προσκλητήριο συμπαράταξης σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, τονίζοντας ότι «Ο ελληνικός λαός, οι προοδευτικοί πολίτες και οι υγιείς παραγωγικές δυνάμεις της χώρας, θα δώσουν ισχυρή εντολή στον Αλέξη Τσίπρα για πολιτική Αλλαγή και για την Προοδευτική Κυβέρνηση που έχει ανάγκη ο τόπος με Δικαιοσύνη Παντού!

 

Διαβάστε επίσης: Το Ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Π.Σ. – Ο Όθωνας Ηλιόπουλος Επικεφαλής