Το Μουντιάλ φέρνει ανασχεδιασμό στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Από τον ΑΝΤ1 θα μεταδοθεί το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου το 2022. Η διοργάνωση του Κατάρ θα διεξαχθεί για πρώτη φορά χειμώνα (21/11 – 18/12) και θα μεταδοθεί για πρώτη φορά εκτός δημόσιας τηλεόρασης όπως έγινε και με το Euro το φετινό καλοκαίρι.

Το γεγονός ότι η ποδοσφαιρική γιορτή γίνεται χειμώνα φέρνει του ανθρώπους του ΑΝΤ1 μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις. Οι ιθύνοντες του σταθμού θα πρέπει να αποφασίσουν ποιες σειρές θα μπουν στην prime time και αναγκαστικά θα διακοπούν αφού οι περισσότεροι αγώνες θα διεξάγονται βράδυ.

Αυτό φέρνει ανασχεδιασμό στον προγραμματισμό του καναλιού.

Η σειρά «Ντέρτι» είναι το μεγάλο χαρτί του σταθμού για τη νέα σεζόν. Το σίριαλ που υπογράφεται από το επιτυχημένο δίδυμο των «Άγριων Μελισσών» αποτελούμενο από τους Πέτρο Καλκόβαλη και Μελίνα Τσαμπάνη θα έπαιρνε τη θέση της σειράς εποχής στο πρόγραμμα του σταθμού.

Ωστόσο το Μουντιάλ φέρνει πίσω την πρεμιέρα. Σύμφωνα με τη «Realife» η σειρά που θα διαδραματίζεται τη δεκαετία του ’80 θα κάνει πρεμιέρα το δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν. Αυτό που δεν έχει ξεκαθαριστεί είναι αν θα γίνει αμέσως μετά το τέλος του Μουντιάλ, μέσα στις γιορτές ή μετά την αλλαγή του χρόνου δηλαδή τον Ιανουαρίο του 2023.

Την ίδια ώρα ο ΑΝΤ1 αναζητά δύο ακόμη σειρές για να καλύψει τις ανάγκες του προγράμματος τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με τη «Realife», ο σταθμός είναι κοντά στην τελική απόφαση για τη νέα καθημερινή σειρά που θα αντικαταστήσει τον «Ήλιο» ενώ εξετάζει ακόμη μία δραματική σειρά που θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα.

 

dailymedia.com.gr