Το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου στη θεία λειτουργία της Κυριακής στον Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου

Το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας και τον Ιερό Ναό του Αγίου Χριστοφόρου Αγρινίου (Νέο) συμμετέχει στην Θεία Λειτουργία που θα γίνει την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου (έναρξη του Τριωδίου) και ώρα 8.15 πμ στον Ιερό Ναό του Αγίου Χριστοφόρου (Νέο) του Αγρινίου.

Το Μουσικό σύνολο Βυζαντινής Μουσικής του Μουσικού σχολείου Αγρινίου στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής του δραστηριότητας και σε διδασκαλία και διεύθυνση της βυζαντινής χορωδίας του εκπαιδευτικού και καθηγητή Βυζαντινής Μουσικής κ. Μαστροσπύρου Αριστοβούλου θα αποδώσει τους ύμνους και τους ψαλμούς της Θείας Λειτουργίας (α ́ Κυριακή του Τριωδίου).

Στη Θεία Λειτουργία θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνός.

Συμμετέχουν οι μαθητές /τριες:

Δροσοπαναγιώτη Αναστασία, Παλιούρα Αγάθη, Παλιούρα Γεωργία, Βάτσιου Σταυρούλα, Ζησιμόπουλος Αριστείδης, Μάλαινος Παναγιώτης, Κρίθυμος Βασίλειος, Στρεμμένος Θεόδωρος, Ζήσης Ιωάννης, Κονδύλης Αθανάσιος, Ευκαρπίδης Χρήστος, Καψάλης Χρήστος, Παπαλάμπρος Γεώργιος, Τριάντης Νικόλαος, Συρογιαννίδης Ελευθέριος, Κουμπαρούλης Μιχαήλ, Κόκκινου Αγάθη, Χαρακίδας Βασίλειος Τσιμιδάκη Αγγελική, Γιαννακοπούλου Μαρία, Φάββα Ειρήνη, Μαντέλος Ιωάννης, Δροσοπαναγιώτης Δημοσθένης Στάικου Δινίκη, Ζήση Σοφία.