Μπακογιάννη: Ανέκτησε το λογαριασμό της και απάντησε με Ελληνική σημαία

Κυβερνοεπίθεση δέχθηκε ο λογαριασμός της Ντόρας Μπακογιάννη στο Instagram την ημέρα που συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από την κρίση των Ιμίων. Ανέκτησε τον έλεγχο του λογαριασμό της η πρώην υπουργός Εξωτερικών και ανέβασε την ελληνική σημαία.  

Υπό τον έλεγχο της Ντόρας Μπακογιάννη είναι και πάλι ο λογαριασμός της Ελληνίδας πολιτικού στο Instagram. Νωρίτερα, είχε δεχθεί κυβερνοεπίθεση – σε μια κίνηση άκρως προκλητική την ημέρα μνήμης για την κρίση στα Ίμια – ωστόσο η απάντησή της ήρθε με μια ανάρτηση που περιλάμβανε την ελληνική σημαία.

«Ο λογαριασμός μου στο Instagram είχε χακαριστεί από Τούρκους χάκερ. Πριν από λίγο τον ανακτήσαμε», έγραψε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη όταν πήρε και πάλι τον έλεγχο του λογαριασμού της.

Το προκλητικό χακάρισμα την ημέρα των Ιμίων

Τούρκοι χάκερς παραβίασαν τον λογαριασμό της Ντόρας Μπακογιάννη, και μάλιστα κατάφεραν να ανεβάσουν βίντεο και φωτογραφίες. Ήταν ένα εξαιρετικά σοβαρό περιστατικό καθώς δεν είναι απλά Ελληνίδα πολιτικός αλλά αδερφή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και φυσικά πρώην υπουργός Εξωτερικών.

Κάτω από τις αναρτήσεις της κυρίας Μπακογιάννη υπήρξαν εκατοντάδες σχόλια από Τούρκους οι οποίοι αποθέωναν τον Κεμάλ και έβριζαν χυδαία τη Χώρα μας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο λογαριασμός της κυρίας Μπακογιάνη ελέγχθηκε από τις αρμόδιες Αρχές και σύντομα οι εικόνες του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ «κατέβηκαν» από το προφίλ της πρώην υπουργού.

Δείτε τον λογαριασμό της κυρίας Μπακογιάννη όταν είχε υποστεί κυβερνοεπίθεση:

newsbomb.gr