Μπακογιάννης: Αλλάζει ο «Μεγάλος Περίπατος» – Τι είπε για το Γήπεδο του Π.Α.Ο.

Αλλαγές στον «Μεγάλο Περίπατο» με ορίζοντα το 2021 ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ θα υπάρξουν αλλαγές με νέα διαμόρφωση σε όλο το μήκος της Πανεπιστημίου, με τα έργα να ξεκινούν το 2021 αφού πρώτα γίνει διαβούλευση. «Θα γίνει μια νέα διαμόρφωση ολόκληρης της Πανεπιστημίου. Καινούργια πεζοδρόμια, καινούργια όλα! Ξεχάστε την Πανεπιστημίου που ξέρετε….Πάμε να αλλάξουμε την πόλη. Αυτό είναι το έργο που θα παρουσιαστεί πολύ σύντομα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Αθηναίων παραδέχθηκε ότι «ο Μεγάλος Περίπατος βγήκε και δεν βγήκε. Αυτή είναι η ειλικρινής απάντηση. Αλλά αυτή ήταν και η λογική του έργου. Ήταν να ‘τρέξεις’ μια προσαρμογή, μια προσομοίωση», πρόσθεσε.

Επιπλέον, επισήμανε ότι «έχει φάει πάρα πολύ μεγάλο ξύλο για τον Μεγάλο Περίπατο. Δεν σας κρύβω ότι το περίμενα», πρόσθεσε. Ωστόσο, δεν απάντησε στο ερώτημα γιατί έπρεπε να δαπανηθούν 2 εκατ. ευρώ για «μια προσομοίωση».

Το γκαζόν της Ομόνοιας, το σκουλήκι & το Γήπεδο του Π.Α.Ο.
«Σχετικά με το γκαζόν στην Ομόνοια, υποστήριξε ότι κάποια στιγμή ήρθε μια κάμπια και άρχισε να το σκοτώνει, να το καταστρέφει. Το αποτέλεσμα είναι ότι κιτρίνισε το γκαζόν», πρόσθεσε.

Παράλληλα προανήγγειλε ότι θα μπει αντίτιμο στα δημοτικά πάρκινγκ που λειτουργούν δωρεάν στην πλατεία Κλαυθμώνος και στη Βαρβάκειο. «Είναι πρόβλημα το γεγονός ότι δεν πληρώνει γιατί κάποιοι αφήνουν τα αυτοκίνητά τους για όλη μέρα ακόμη και για δύο ημέρες», εξήγησε.

Τέλος για το Γήπεδο του Παναθηναϊκού τόνισε ότι ελπίζει σύντομα σε καλά νέα. «Αντιλαμβάνομαι πάρα πολύ καλά την αγωνία όλων για να γίνει πράξη κάτι που συζητείται εδώ και 20 χρόνια», κατέληξε.