Μπαράζ συλλήψεων σε Αχαΐα και Ηλεία

Μπαράζ συλλήψεων σε Αχαΐα και Ηλεία για κλοπές, καταδικαστική απόφαση, ναρκωτικά και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Σύλληψη ημεδαπής για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε χωριό της Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ συσκευασίες λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους (400) γραμμαρίων.

Σύλληψη ανήλικου ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 14χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από περίπτερο, που δεν βρισκόταν σε λειτουργία, μία κεραία τηλεόρασης.

 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Ζαχάρω, από Αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ακατέργαστη αποξηραμένη κάνναβη, συνολικού βάρους (5,1) γραμμαρίων.

 

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, για υπόθεση ναρκωτικών.

 

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας ανήλικος, ηλικίας 10 ετών, διότι χθες το πρωί, αφαίρεσε από ταμείο καταστήματος σε περιοχή του Πύργου το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ, ενώ λίγη ώρα αργότερα μετέβη σε αποθήκη στον Πύργο και αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο ημεδαπής γυναίκας.

Σε σωματικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον ανήλικο, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν το κινητό τηλέφωνο, καθώς και μικρό χρηματικό ποσό.