Μπουρεκάκια με Κιμά

Υλικά

500 γρ φύλλο κρούστας
100 ml ηλιέλαιο
500 γρ. κιμά
7,5 γρ.αλάτι
500 γρ.κρεμμύδια
1 κ.γ μαύρο πιπέρι
350 ml νερό
30 ml λάδι

Εκτέλεση

Σ ένα τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και μόλις ζεσταθεί βάζουμε τον κιμά προσθέτουμε το αλάτι και τον σωτάρουμε για 5 λεπτά.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και μαγειρεύουμε άλλα 10 λεπτά.Ρίχνουμε το πιπέρι και αφαιρούμε απ τη φωτιά.
Αφήνουμε να κρυώσει για 15- 20 λεπτά.
Παίρνουμε το φύλλο και το κόβουμε στη μέση.
Βουτυρώνουμε το ταψί μας.
Σ ένα μπολ ρίχνουμε το νερό και το λάδι και ανακατεύουμε.
Παίρνουμε 1 φύλλο το βρέχουμε με το νερό και το λάδι και ρίχνουμε 1 με 2 κουταλιές κιμά σε όλο το φύλλο.


Βάζουμε 1 καλαμάκι στο πάνω μέρος του φύλλου και τυλίγουμε. Πιάνουμε τις δυο άκρες και τις σουρώνουμε πάνω στο καλαμάκι.

 
Αφαιρούμε το καλαμάκι και βάζουμε το μπουρεκάκι μας στο ταψί.
Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα υλικά μας.


Αν έχει περισσέψει μείγμα νερού λαδιού αλείφουμε τα μπουρεκάκια μας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 35 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Τα μπουρεκάκια μας είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε!!!!!!!
Μπορούμε να τα συνοδεύσουμε με γιαούρτι.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

xrysoskoufaki.gr