Μυρτώ της Πάρου: Πολύ δύσκολη η κατάσταση της υγείας της

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις της μητέρας της, Μαρίας Κοτρώτσου για τον γολγοθά που περνάει μετά την προ 9 ετών επίθεση στην κόρη της.

Δηλώσεις στο Mega παραχώρησε η μητέρα της Μυρτούς, στις οποίες έκανε γνωστή την δύσκολη κατάσταση της υγείας της κόρης της.

Η μητέρα της έχει σταθεί δίπλα της ως φύλακας άγγελος όλα αυτά τα χρόνια μετά την επίθεση που δέχτηκε το 15χρονο τότε κορίτσι από Πακιστανό στην Πάρο πριν εννέα χρόνια. Τον Ιούλιο του 2012, ολόκληρη η χώρα είχε συγκλονιστεί από την είδηση ότι το κορίτσι, σε μία απλή βόλτα που έκανε στη παραλία, είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον Πακιστανό ο οποίος στη συνέχεια της χτύπησε άγρια το κεφάλι στα βράχια αφήνοντας την σε κωματώδη κατάσταση.

Οι περιπέτειες της μητέρα με τα νοσοκομεία συνεχίζονται ιδιαίτερα την τελευταία περίοδο που η υγεία της Μυρτούς παρουσιάζει επιδείνωση.

«Αυτήν τη βδομάδα δύο νοσοκομεία, δεν έχω τελειώσει, τίποτα δεν έχω τελειώσει. Την άλλη βδομάδα θα πάω και ”Αττικό”, θα πάω και ”Έλενα”. Από τον περασμένο Νοέμβριο η Μυρτώ αντιμετωπίζει νέα προβλήματα που τον τελευταίο καιρό επιδεινώθηκαν», είπε χαρακτηριστικά.

«Περισσότερο με απασχολεί που δεν έχει βρεθεί τι είναι αυτό που την ταλαιπωρεί. Γιατί δεν είναι ένα και δύο μικρά πράγματα, είναι διάφορα μικρά που μαζεύονται και της δημιουργούν σπαστικότητα και ένταση», τόνισε η ίδια.

Δεν δέχονται την Μυρτώ σε κέντρο στη Γερμανία 

Στη συνέχεια η κ. Κοτρώτσου εξέφρασε τα παράπονα της για το γεγονός ότι δεν τους δέχονται σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία το οποίο εκτιμάται ότι θα βοηθούσε πολύ το κορίτσι. «Δεν ζητάω να μας δεχθούν τσάμπα. Για έναν περίεργο λόγο δεν μας  δέχονται και θα μας βοηθούσε πάρα πολύ σε έναν ενδεχόμενο έλεγχο φαρμάκων μήπως κάτι την επηρεάζει και έχουμε αυτές τις άσχημες εξελίξεις  εντός εισαγωγικών από τον Νοέμβριο. Έχουν δεχθεί τόσους Έλληνες και τη Μυρτώ δεν τη δέχονται.» δήλωσε αγανακτισμένη.

Ευαγγελία Κουτσιανούδη – sportime.gr