Νατάσα Θεοδωρίδου: «Έτσι γεννήθηκε η «Έξαψη» του Βαγγέλη Μαρινάκη»

Στη συνεργασία της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη αναφέρθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο δημιουργήθηκε το τραγούδι «Έξαψη».

Η Νατάσα Θεοδωρίδου για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την «Έξαψη». Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον ισχυρό άνδρα της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός και αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο μπήκε η ιδέα για τη δημιουργία του πετυχημένου κομματιού.

Φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του Mega και ερωτήθηκε: «Η «Έξαψη» πως γεννήθηκε;».

Η απάντηση, την οποία έδωσε ήταν: «Εγώ, εγώ τα έκανα όλα πάλι. Όταν είχα κάνει το χριστουγεννιάτικο σόου στο MEGA, μιλούσαμε με τον κ. Μαρινάκη και είχα δει τη σειρά Έξαψη και του είπα: “Θέλει ρε παιδί μου μια διαφορετική μουσική”. Αλλά δεν φανταζόμουν τίποτα την ώρα που το έλεγα… Να γράψετε, να κάνετε… και μου λέει: “Ωραία, πες ένα τραγούδι”. Και του λέω: “Ωραία, γράψε στίχους”. Γιατί ήξερα ότι γράφει, δεν το φαντάστηκα.

Κι έτσι έγινε. Μετά γεννήθηκε κι άλλο ένα, το “Υπάρχω για σένα”».

Στη συνέχεια ερωτήθηκε: «Υπάρχει σκέψη για cd;», και η Νατάσα Θεοδωρίδου απάντησε: «Να το προτείνετε, δικό σας κανάλι είναι. Να κάνουμε έναν ολόκληρο δίσκο; Μακάρι! Μουσική Πέτρος Ιακωβίδης, στίχοι Βαγγέλης Μαρινάκης και τραγούδι Νατάσα Θεοδωρίδου. Τέλειο!».

sport-fm.gr