Ναυπακτία: Κάτω Βασιλική και Τρίκορφο εριζούν με Γαβρολίμνη

Ναυπακτία: Αντιδράσεις έχουμε από χθες στα χωριά της Κάτω Βασιλικής και του Τρικόρφου με την τοποθέτηση πινακίδων που ενημερώνουν τους διερχόμενους οδηγούς για τα όρια του χωριού Γαβρολίμνης.

Οι συγκεκριμένες ταμπέλες τοποθετήθηκαν την περασμένη Παρασκευή και όπως ενημερωθήκαμε από τον αντιδήμαρχο Χάλκειας και τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών τοποθετήθηκαν χωρίς να έχουν ενημερωθεί οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Ναυπακτίας.

Όπως είπε ο κ. Τραχύλης σε επικοινωνία του με το nafpaktianews.gr ήδη έχει κάνει αίτημα για να απομακρυνθούν από το σημείο όσες πινακίδες τοποθετήθηκαν παράνομα εφόσον ο Δήμος δεν γνώριζε τίποτα. Όμως δυστυχώς κάποιοι πρόλαβαν και τις ξήλωσαν και συγχρόνως μια από αυτές την κατέστρεψαν.

Το πρωί της Κυριακής στο σημείο ήρθε η αστυνομία για να καταγράψει το περιστατικό και σίγουρα θα έχουμε και συνέχεια. Έχουμε όμως δύο δεδομένα το ένα ότι τοποθετήθηκαν όπως ενημέρωσαν το nafpaktianews.gr Τραχύλης και Χοχτούλας ταμπέλες χωρίς την έγκριση της αρμόδιας υπηρεσίας (ενδιαφέρον θα έχει να δουμε ποιος τις τοποθέτησε αλλά και ποιος τις πλήρωσε) αλλά και το ότι μια ταμπέλα από αυτές που τοποθετήθηκαν καταστράφηκε από αγνώστους. Όλα αυτά μας γυρίζουν πολύ πίσω ας κρατήσουμε την ψυχραιμία μας.

Δείτε το βίντεο του nafpaktianews.gr:


nafpaktianews.gr