Ο Ναυπάκτιος Δημήτρης Κοργιαλάς για τη νέα φημολογούμενη σχέση της Φωτεινής Ψυχίδου

«Εγώ πιστεύω πως χωρίσαμε για εξωτερικούς παράγοντες, ενώ η Φωτεινή πιστεύει για εσωτερικούς…»

Στο αεροδρόμιο συνάντησε η κάμερα του “Ευτυχείτε” και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου τον Δημήτρη Κοργιαλά. Ο τραγουδοποιός δεν δίστασε, μάλιστα, να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούν τη νέα φημολογούμενη σχέση της πρώην συντρόφου του, Φωτεινής Ψυχίδου με τον Σπύρο Πώρο.

Δεν ξέρω, δεν με ενδιαφέρει καθόλου” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κοργιαλάς προσθέτοντας πως “με ενδιαφέρει μόνο ο μικρός και πως θα συνεχίσω τη ζωή μου… Εννοείται πως θέλω να φτιάξω τη ζωή μου” πρόδωσε, επίσης, ο τραγουδοποιός προσθέτοντας πως “μπορεί και πολύ σύντομα”.

Εγώ πιστεύω πως χωρίσαμε για εξωτερικούς παράγοντες, ενώ η Φωτεινή πιστεύει για εσωτερικούς. Έτσι πιάσαμε όλο το φάσμα. Πάντα είναι δύσκολος ένας χωρισμός αλλά ευτυχώς τα πράγματα είναι πολύ ωραία τώρα” συμπλήρωσε ο Δημήτρης Κοργιαλάς!

Όσον αφορά την σχέση με το παιδί του μετά τον χωρισμός, ο Δημήτρης Κοργιαλάς παραδέχθηκε πως “το φυσιολογικό είναι να βλέπεις το παιδί πιο σπάνια μετά τον χωρισμό αλλά τα έχουμε βρει με την Φωτεινή, δεν είχαμε πρόβλημα. Μια χαρά είναι όλα”.

Μια ειλικρινής πλευρά από τον γνωστό τραγουδιστή…

zappit.gr