Ο Ναυπάκτιος Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι το sexy Deal του Alpha! (Βίντεο)

O γοητευτικός δικηγόρος του Deal μας συστήνεται και αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη ζωή του.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι ο γνωστός – άγνωστος και sexy δικηγόρος του Deal. Τον βλέπουμε κάθε απόγευμα στις 17:50 στον Alpha, αφού είναι ο πρώτος άνθρωπος που χαιρετά ο Χρήστος Φερεντίνος όταν μπαίνει στο πλατό του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού. Επίσης, όλοι θέλουν να μπουν μέσα στο μυαλό του, αφού πρόκειται για τον μοναδικό άνθρωπο που γνωρίζει σε ποιο κουτί βρίσκονται τα 60000 ευρώ.

Αυτά όμως δεν είναι τα μόνα πράγματα που κάνουν ενδιαφέροντα τον Χάρη Αναγνωστόπουλο. Ο γοητευτικός δικηγόρος μίλησε στο Happy Day και μας είπε περισσότερα πράγματα για εκείνον. Ασκεί το επάγγελμα της δικηγορίας εδώ και δώδεκα χρόνια. Η συνέντευξη για την θέση στο Deal έγινε μέσω skype με τους ανθρώπους της παραγωγής, ενώ στην αρχή δεν είχε καταλάβει ότι πρόκειται για δουλειά μπροστά από τις κάμερες.

Δηλώνει χαμηλών τόνων και βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν είδε τα άρθρα που τον έλεγαν «κούκλο». Όταν βρίσκει ελεύθερο χρόνο, ασχολείται με το kitesurf, το snowboard, ενώ παλιότερα έκανε τρίαθλο. Όσον αφορά στα προσωπικά του; Είναι ελεύθερος και διαθέσιμος.

zappit.gr