Νέα Σμύρνη-Συνήγορος 30χρονου: «Ουδεμία σχέση έχει με τα συμβάντα» (Photo)

Ο 30χρονος δια του συνηγόρου του υποστηρίζει ότι βρισκόταν στη Δυτική Αττική την ώρα του περιστατικού – Αποδίδει την εμπλοκή του σε καταγγελία προσώπου με το οποίο «υφίσταται διένεξη για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους»

Αρνείται τις κατηγορίες ο 30χρονος που συνελήφθη από τις αρχές με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας εις βάρος του αστυνομικού, που τραυματίστηκε στα επεισόδια της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη.

Ο συνήγορός του, Παύλος Σαράκης σε δήλωσή του αναφέρει ότι «η εμπλοκή του προέκυψε μετά από αναξιόπιστη και κακόβουλη καταγγελία / κατάθεση προσώπου, με το οποίο υφίσταται διένεξη για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, κανένα άλλο στοιχείο που να τον εμπλέκει στο περιστατικό δεν υπάρχει στη δικογραφία, ενώ προανήγγειλε ότι θα προσκομίσει στις δικαστικές Αρχές αποδεικτικά στοιχεία που θα τεκμηριώνουν ότι ουδεμία σχέση έχει με τα συμβάντα.

«Ο εντολέας μας ισχυρίζεται και μπορεί να αποδείξει ότι κατά τον επίμαχο χρόνο των γεγονότων βρισκόταν στην Δυτική Αττική και όχι στη Ν. Σμύρνη. Ισχυρισμός που θα επιβεβαιωθεί και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και ειδικότερα τον εντοπισμό της στιγματοθέτησής του (GPS) κατά τους επίδικους χρόνους», κατέληξε ο κ. Σαράφης.

sarakis
Ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου Παύλος Σαράκης

protothema.gr