Νεκρός ο πατέρας του 38χρονου – Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Εντοπίστηκε ο 38χρονος που είχε εξαφανιστεί καθοδόν από Λαμία για Άρτα, μαζί με τον πατέρα του την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ ο πατέρας του εντοπίστηκε νεκρός λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Παναγιώτη Βλαχουτσάκου  και της ιστοσελίδας protothema.gr ο άνδρας είναι καλά στην υγεία του και εξετάζεται από αστυνομικούς οι οποίοι σε σημείο κοντά από εκείνο που βρέθηκε ο 38χρονος, βρήκαν τη σορό του πατέρα του. Εξετάζεται από τις Αρχές και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Το «θρίλερ» της υπόθεσης αφορούσε έναν 65χρονο που βρέθηκε στη Λαμία, για να παραλάβει τον 38χρονο γιο του από το Γενικό Νοσοκομείο, καθώς νωρίτερα ο τελευταίος είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην περιοχή του Τυμφρηστού Φθιώτιδας. Στη συνέχεια, κατά πληροφορίες ξεκίνησαν με το Ι.Χ. τους, κατευθυνόμενοι στην Άρτα, πιθανότατα μέσω της Εθνικής Οδού Θερμοπυλών – Αντιρρίου. Έκτοτε αγνοούνταν.

Οι έρευνες συνεχίζονταν στην Ναυπακτία και την Φωκίδα, όπου ήταν η διαδρομή που ακολούθησαν οδικώς για να φτάσουν στον προορισμό τους, σημείο στο οποίο δόθηκε και το τελευταίο στίγμα από τα κινητά τους τηλέφωνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχαν επικοινωνήσει με συγγενικό τους πρόσωπο δίνοντας συγκεκριμένη ώρα επιστροφής, ωστόσο αυτό δεν έγινε με αποτέλεσμα να ειδοποιηθούν οι Αρχές και να ξεκινήσουν έρευνες από επίγειες, θαλάσσιες και εναέριες δυνάμεις.

 

Διαβάστε επίσης: Σε Ορεινή περιοχή της Φωκίδας εντοπίστηκε ζωντανός ο 38χρονος γιος – Αγωνία για τον πατέρα