Νεκτάριος Σαπλαούρας για Α.Ο. Αγρινίου: «Ένας κύκλος στις Εθνικές Κατηγορίες έκλεισε…» (Video)

Νεκτάριος Σαπλαούρας για Α.Ο. Αγρινίου: «Ένας κύκλος στις Εθνικές Κατηγορίες έκλεισε…» (Video)

Πιο αναλυτικά αναφέρει:

«Εγώ και ο συνοδοιπόρος σε αυτό το ταξίδι Γεώργιος Γεωργαντάς αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους Κόκκιο Αθανάσιο, Γερμανό Περικλή, Τσιαμάκη Κωνσταντίνο, Τσιαμάκη Νικόλαο, Ροκοπάνο Γεώργιο, Καρβελά Νικόλαο, Γουργολίτσα Αλέξιο, Σωτηρόπουλο Γεώργιο, Φλώρο Σπυρίδων, Σερέτη Γρηγόριο, Καββαδία Θεόδωρο, Χατζηστυλιανό Παντελή για την προσφορά τους στην ομάδα μας.

Το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. και προσωπικά τον πρόεδρο της, Νικάκη Κωνσταντίνο που στάθηκε δίπλα στην ομάδα μας , τον Διαμαντάκο Ιωάννη που πρόσφερε τα μέγιστα από το πόστο του προπονητή, για να ταξιδέψει η ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια στις εθνικές κατηγορίες.

Φυσικά ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς μας, τους επαγγελματίες της εστίασης και τα εστιατόρια της πόλης μας που ήταν δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια καθώς και όλους τους επαγγελματίες της πόλης που μας στήριξαν οικονομικά και ηθικά.

Για το τέλος αφήνουμε το υπέροχο φίλαθλο κοινό μας, που με την παρουσία του κατέκλυζε το Δ.Α.Κ. Αγρίνιου και έδινε ώθηση στην ομάδα μας για να ταξιδεύει. Συγχωρέστε μας αν λησμονήσαμε κάποιον.

ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΕΙΔΕΙΝ»

 

Διαβάστε επίσης: