Νέο κρούσμα ενδοοικογενειακής βίας στο Αγρίνιο: 40χρονος έσπασε τα δάχτυλα της κόρης του

Νέο κρούσμα ενδοοικογενειακής βίας στο Αγρίνιο καθώς 19χρονη φέρεται να έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον ίδιο την τον πατέρα, ηλικίας 40 χρόνων ο οποίος την τραυμάτισε με ξύλο και της έσπασε δάχτυλα του χεριού της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι πήγε στο σχολείο την επόμενη ημέρα όπου και και έγινε αντιληπτό από εκπαιδευτικούς ότι ήταν τραυματισμένη.

Έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ενώ ειδοποιήθηκε και η Αστυνομία.

Οι Γιατροί, σύμφωνα με πληροφορίες του AgrinioTimes.gr, αποφάσισαν να χειριστούν συντηρητικά την αποκατάσταση των καταγμάτων και να μη χειρουργήσουν τη νεαρή στο δεξί της χέρι.

Πάντως, με μέριμνα της Αστυνομίας η 19χρονη μεταφέρθηκε σε ασφαλή χώρο στο πλαίσιο των διαδικασιών που πρέπει να τηρούνται σε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η νεαρή είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας ενώ ο πατέρας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία έχει βεβαρημένο ποινικό παρελθόν αφού έχει εμπλακεί σε υποθέσεις που αφορούσαν κλοπές και ναρκωτικά.

Τέλος, φαίνεται ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 40χρονος επιδείκνυε επιθετική συμπεριφορά σε βάρος της κόρης του ωστόσο καμία σχετική καταγγελία δεν είχε γίνει ούτε από την ίδια, ούτε από τη μητέρα της.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την υπόθεση:

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η κόρη του, αναφέροντας ότι προχθές το απόγευμα στο Αγρίνιο, της έσπασε με ξύλο δύο δάχτυλα του δεξιού χεριού της, ενώ επιπλέον την απείλησε.

 

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Θλίψη στον Πολιτιστικό χώρο για την απώλεια του Δημήτρη Βούρκα