Στο νέο κύκλο του «Big Brother» ο Ηλίας Ψινάκης και η Σοφία Μουτίδου;

Πυρετώδεις είναι οι ρυθμοί με τους οποίους στήνεται στο ΣΚΑΪ, ο νέος κύκλος του «Big Brother»!

Οι ιθύνοντες του καναλιού αυτή την εποχή ετοιμάζουν την πολυσυζητημένη, τηλεοπτική επιστροφή του «Μεγάλου Αδελφού», o οποίος έρχεται και πάλι στους δέκτες μας από Σεπτέμβρη, κρατώντας ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια του prime-time και φέτος στο κανάλι του Φαλήρου.

Η ειδοποιός διαφορά του φετινού «Big Brother» σε σχέση με το περσινό, είναι το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι του καναλιού, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε έναν… mix and match συνδυασμό. Τι εννοώ μ΄αυτό; Όπως έχει διαρρεύσει το «Big Brother» θα βγει στον αέρα με απλούς… «κοινούς θνητούς», αλλά και με… celebrities απ΄όλους τους χώρους.

Έτσι, το… σαφάρι της αναζήτησης των celebrities έχει, ήδη, ξεκινήσει και τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων, εντυπωσιάζουν και εκπλήσσουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του iwoman.gr και της Νάνσυς Νικολαίδου, ένα από τα πρόσωπα που θέλουν διακαώς στο ΣΚΑΪ να τους πει το πολυπόθητο «ναι» είναι εκείνο ενός πολιτκού ή μάλλον ενός πρώην πολιτικού.

Και το όνομα αυτού Ηλίας Ψιννάκης! Ναι, ο Ηλίας είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα μεγάλα «στοιχήματα» των ΣΚΑΙκών και η αλήθεια είναι πως αν γίνει κάτι τέτοιο, αναφισβήτητα ο «Μεγάλος Αδελφός» θα κάνει πρεμιέρα, προκαλώντας «σεισμό».

Τέλος, στη λίστα των celebrities που θέλουν πολύ εκεί στο Φάληρο, συμπεριλαμβάνεται και το όνομα της σαρωτικής Σοφία Μουτίδου!

tvnea.com