Νέο βραβείο για την Αγρινιώτισσα Συγγραφέα Ευτυχία Πατσιαλού

Η Αγρινιώτισσα συγγραφέας Ευτυχία Πατσιαλού, κατέκτησε το Β’ Βραβείο στον 12ο Παγκόσμιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό του ΕΠΟΚ, στην κατηγορία «Διήγημα», για το έργο της «Μικρασιατική Καταστροφή».

Η χαρά της συγγραφέως είναι διπλή, καθώς είναι το πρώτο της διήγημα για ενήλικες, για το οποίο βραβεύεται και μάλιστα ιστορικής θεματολογίας. Επίσης, η πρώτη φορά που βραβεύτηκε σε Παγκόσμιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό, ήταν πριν από 3 χρόνια, στον 9ο αντίστοιχο διαγωνισμό του ΕΠΟΚ, όπου και διακρίθηκαν και τα δύο ακόμη τότε αδημοσίευτα θεατρικά παραμύθια της:

– Ο Σωτήρης Και Οι Τσούχτρες

– Ο Άγιος Βασίλης αρρώστησε

Η επιτυχία της αυτή, έρχεται τη στιγμή που το νέο της βιβλίο για παιδιά «ΟΙ ΝΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ» είναι προς έκδοση, από τις «Χρόνος Εκδόσεις».

Σήμερα, 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Γιορτή της Μητέρας, η συγγραφέας συμμετείχε στο 2ο city trail Αγρίνιου στα 5,800 χιλιόμετρα. Αφιερώνει το μετάλλιο στην αγαπημένη της μητέρα Γιαννούλα, η οποία στέκεται πάντα βράχος δίπλα σε εκείνη, καθώς και στα τρία δικά της παιδιά και παρακινεί όλες τις μανούλες να κυνηγούν πάντα τα όνειρά τους, σε συνδυασμό με το μεγάλωμα των παιδιών.

«Τίποτα δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται πολύ τρέξιμο, μεγάλος κόπος και απίστευτη κούραση. Όταν αγαπάς κάτι πολύ όμως, μπορεί να πραγματοποιηθεί, παρόλες τις δυσκολίες και ανεξαρτήτως συνθηκών, όταν το επιθυμεί η ψυχή σου», μας λέει η Ευτυχία Πατσιαλού.

Ευχαριστούμε πολύ την συγγραφέα και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο της βιβλίο.