Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου ο Νίκος Καζαντζής (Photos)

Λίγο μετά τις 11 το πρωί της Κυριακής, 9 Ιανουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της πρώην Τράπεζας Ελλάδας η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου μέσα από την οποία είχαμε την εκλογή των νέων Μελών του Προεδρείου. 

Σύμφωνα, με πληροφορίες των ιστοσελίδων του «Agrinio365» Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr) για την εκλογή του νέου Προέδρου ψήφισαν 38 Δημοτικοί Σύμβουλοι λαμβάνοντας ο κ. Καζαντζής 28 ψήφους υπέρ και 10 λευκά. 

Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε από την Παράταξη «Αγρίνιο Μπορείς»  ο κ. Νίκος Θεοδωρόπουλος με 36 υπέρ και δύο λευκά ενώ Γραμματέας εκλέχτηκε από την Παράταξη του κ. Καμμένου ο Δημήτρης Κουρουμπλής με 35 ψήφους και τρία λευκά.

Ολοκληρώθηκε η Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου κατά την οποία αποφασίστηκε η εκλογή νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου,  θητείας από 9 Ιανουαρίου 2022 έως 31 Δεκεμβρίου 2023.

Νέος Πρόεδρος εξελέγη ο Νίκος Καζαντζής, Αντιπρόεδρος ο Ν. Θεοδωρόπουλος  και Γραμματέας ο Δ. Κουρουμπλής.

Τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής  εξελέγησαν οι: Π.Γιαννιώτης, Χρ. Ζαρκαβέλης, Σπ.Φλώρος, Π. Καψάλης, Χρ. Κουτρομάνος, ΣΠ. Μολώνης.

Αναπληρωματικά μέλη: Ι.Φαρμάκης, Ευθ. Γρίβας,Δ.Σκορδόπουλος, Σ.Κολοβός, Π.Μαρνέζος, Κ. Σοφρώνης   Ελ. Αραχωβίτης, Γ.Μπελεβώνης, Π.Ζέρης.

Τακτικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής  εξελέγησαν οι: Μ.Παπαγεωργίου, Κ.Καλαντζής,Σ. Κολοβός, Χρ. Κορδολαίμης, Β.Καραγκούνη, Α.Κοντονάσιος

Αναπληρωματικά μέλη: Χρ. Ζαρκαβέλης, Κ. Κιτσοπάνος, Β.Καρακώστας, Π.Γιαννιώτης, Β.Φωτάκης, Κ.Ζώης, ΕΥΑΓ.Κραβαρίτη, Η.Παπαχρήστος, Στ. Καμμένος.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου αμέσως μετά την διαδικασία δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω το απερχόμενο προεδρείο  για τη συνεργασία και να ευχηθώ καλή επιτυχία στο νέο Προεδρείο και τα μέλη των Επιτροπών. Θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με  εντιμότητα και  διαφάνεια τιμώντας τις  δημοκρατικές διαδικασίες. Εύχομαι καλή δύναμη και  επιτυχία στα καθήκοντα σας».

Ο Νέος Πρόεδρος Νίκος Καζαντζής δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου για την τιμή και δεσμεύομαι να συνεχίσω το έργο των προκατόχων μου. Με ευθύνη και προσήλωση θα εργαστώ ισότιμα με όλες τις παρατάξεις για την ορθή λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συναδέλφους».