Νίκος Αλέφαντος: Το βίντεο για το… ντιμπέι που έγραψε ιστορία

Ο μεγάλος θεωρητικός του αθλήματος, Νίκος Αλέφαντος, έχει μείνει στον νου μας ακόμη και σήμερα για το μοναδικό τρόπο, με τον οποίο εξέφραζε την άποψή του, όχι μόνο στα ποδοσφαιρικά θέματα, αλλά και στα κοινωνικά και τα πολιτικά ζητήματα, που ανέκυπταν κατά καιρούς.

Το βίντεο για το… ντιμπέι που έγραψε ιστορία

Ήταν το 2015, όταν πριν από τις Εκλογές, όπου επικράτησε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ο Αντώνης Σαμαράς δεν ενέδιδε στην πίεση για μια τηλεμαχία, ή αλλιώς… ένα «ντιμπέι», όπως το έλεγε ο σπουδαίος Αλέφαντος.

Ο ίδιος «εξερράγη» τότε στον «αέρα» του ΑΡΤ εναντίον των πολιτικών και έλεγε «τι κωλώνεις ρε Σαμαρά; Ντιμπέι κάνε αύριο το πρωί…», σε μια ατάκα που ακόμη και σήμερα μνημονεύεται.

Το είχε πάει, δε, κι ένα επίπεδο… πιο μακριά, λέγοντας τότε πως θα ήθελε να κάνει «ντιμπέι» με τον Μουρίνιο και οποιονδήποτε άλλο Προπονητή.

Η απάντηση του Αλέφαντου για το «ντιμπέι»

Ο Αλέφαντος, μάλιστα, είχε απαντήσει μέσα από την ιστοσελίδα pagenews.gr για το περιστατικό: «Γενικώς πάντως εγώ είμαι υπέρ των ντιμπέι. Ντιμπέιτ, ντιμπέι, λίγη σημασία έχει. Δεν είπα ποτέ ότι είμαι προφέσορ. Το να βγεις και να μονομαχήσεις μπροστά στο λαό, είναι καθαρό, είναι ξηγημένο. Να βγουν οι δύο αρχηγοί να τα εξηγήσουν ωραία και ο λαός θα κρίνει. Σε ό,τι αφορά το Μακεδονικό, δεν έχω ασχοληθεί σε βάθος με το θέμα. Δεν είναι ο τομέας μου. Δε βρίσκεις άκρη. Δε θέλω να πάρω θέση. Είναι εύκολο να πας με το ρεύμα και να πουλήσεις φιγούρα. Δε θα το κάνω διότι δεν το ξέρω καλά το θέμα».

in.gr

 

Διαβάστε επίσης: Εκλογές 2023: Δείτε live τo Debate των Πολιτικών Αρχηγών