Ο Νίκος Αλιάγας σε ρόλο έκπληξη στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μένει μόνιμα στο Παρίσι και να διαπρέπει σε πολλά επίπεδα, ωστόσο ο Νίκος Αλιάγας δεν ξεχνάει ποτέ πόσο Έλληνας είναι και με κάθε ευκαιρία το θυμίζει ακόμα και στους διάσημους ξένους φίλους του. 

Κάπως έτσι προέκυψε και η ιδέα ο διεθνούς φήμης δημοσιογράφος να παίξει έναν ρόλο έκπληξη στους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και συγκεκριμένα στην στρατιωτική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα της 25ης Μαρτίου.

Ο ρόλος του Νίκου Αλιάγα και οι παρευρισκόμενοι στην Εθνική Παρέλαση

Aν και ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί ο ρόλος που θα έχει ο Νίκος Αλιάγας στην παρέλαση την 25η Μαρτίου το σίγουρο είναι ότι ο ίδιος επιδιώκει να είναι διακριτικός αλλά ουσιαστικός. Λάτρης της ελληνικής παράδοσης δεν είναι λίγες οι φορές που στην πατρίδα του το Μεσολόγγι ντύνεται παραδοσιακά στις πανηγυρικές – παραδοσιακές εκδηλώσεις της Αγίας Αγάθης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών στην παρέλαση που το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από την τηλεόραση και συγκεκριμένα απο την ΕΡΤ θα δώσουν το παρών διεθνούς φήμης προσωπικότητες όπως ο Εμμανουέλ Μακρόν με την σύζυγό του, ο Ρώσος Πρωθυπουργός, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης,αλλά και ο Πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Όλοι οι προαναφερθέντες έχουν δηλώσει την επιθυμία τους να παρευρεθούν αλλά μην ξεχνάμε ότι καραδοκεί ο αστάθμητος παράγοντας του κορονοϊού.


youfly.com