Νίκος Ανδρουλάκης: «Δεν υπάρχει ζήτημα ηγεσίας στο ΚΙΝ.ΑΛ.»

Στο ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα fm μίλησε ο Νίκος Ανδρουλάκης όπου ρωτήθηκε μεταξύ άλλων, για το αν υπάρχει αυτή τη στιγμή ζήτημα ηγεσίας λόγω των πολλών υποψηφίων από τόσο νωρίς για τις εσωκομματικές εκλογές.

 «Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ζήτημα ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ ούτε υπάρχει ο χρόνος να μπούμε σε μια τέτοια εσωστρέφεια.

Είναι θεσμικά κατοχυρωμένη το να ξεκινήσουμε το φθινόπωρο τη συζήτηση αυτή.

Μέχρι τότε υπάρχει χρόνος για να είμαστε ένα χρήσιμο κόμμα. Τότε λοιπόν ανοιχτά και δημοκρατικά θα είμαστε σε θέση να κάνουμε μια συζήτηση για το τί διορθώσεις πρέπει να γίνουν για να πάμε πολύ καλύτερα στο μέλλον» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Στη συνέχεια όταν κλήθηκε να απαντήσει στο σχόλιο του δημοσιογράφου πως το ΚΙΝΑΛ δεν έχει μεγάλη απήχηση στην κοινωνία, τόνισε ότι: «Έχετε δίκιο σε αυτό που λέτε. Αλλά υπάρχει και μια άλλη πραγματικότητα.

Ο πιο ρεαλιστικός και με προτάσεις λόγος αυτή τη στιγμή στην Αντιπολίτευση είναι ο λόγος που έχει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ», ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει τι θεωρεί ότι γίνεται λάθος λέγοντας πως: «Είναι πολλά, αλλά δεν θέλω να μπω σε αυτή τη συζήτηση γιατί είναι μια συζήτηση που πρέπει να γίνει σε ένα άλλο χρόνο. Δεν είμαστε ουτοπιστές ούτε στρουθοκαμηλίζουμε».

Κλείνοντας, ο Ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής ερμήνευσε τη δεξιά στροφή των ψηφοφόρων του κόμματος με βάση τις δημοσκοπήσεις, αναφέροντας πως: «Υπάρχει συντηρητική στροφή της ελληνικής κοινωνίας που έχει να κάνει με τη δεκαετή κρίση και την πανδημία. Και γι΄αυτό ο αγώνας μας είναι ακόμη μεγαλύτερος».