Νίκος Ανδρουλάκης: «Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. επιστρέφει – Θα τιμήσω την εντολή για ανανέωση»

«Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 που ήρθαν και μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου, οι οποίο με πολιτισμό και ενότητα, που είναι η παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά συμμετείχαν σε αυτήν τη διαδικασία».

«Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. επιστρέφει. Θα τιμήσω την εντολή για ανανέωση, ενότητα και πολιτική αυτονομία» είπε μεταξύ άλλων η Νίκος Ανδρουλάκης, στην πρώτη του δήλωση μετά την επικράτησή του στον πρώτο γύρο των εκλογών για την Προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛ.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 που ήρθαν και μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου, οι οποίο με πολιτισμό και ενότητα, που είναι η παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά συμμετείχαν σε αυτήν τη διαδικασία» είπε.

«Δύναμή μου είναι η βάση της παράταξης και όσοι την επιθυμούν περήφανη και ισχυρή. Θα τιμήσω την εντολή τους για ανανέωση. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. επιστρέφει» συμπλήρωσε

Ψηφοφόροι του Νίκου Ανδρουλάκη, βλέποντας τον να πλησιάζει στο γραφείο του φώναζαν «το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι εδώ ενωμένο δυνατό» και «στα χέρια σου κρατάς το μέλλον μιας γενιάς».

in.gr