Νίκος Ευαγγελάτος: Δίπλα στον…. Γιαννακόπουλο με τη βοήθεια της τεχνολογίας!

Ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές στους τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή του στο Mega Channel «Live News», χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία του υπερσύγχρονου στούντιο.

Η δυνατότητα «τηλεμεταφοράς» σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, μέσω εικονικής πραγματικότητας, προσφέρει μια νέα διάσταση στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Ευαγγελάτου στο Βερολίνο, χωρίς φυσικά να βρίσκεται εκεί, αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα των δυνατοτήτων που προσφέρει το virtual studio.

Η εικόνα του «καθισμένου» δίπλα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ρεπορτάζ για την κατάκτηση της Euroleague Basketball από τον Παναθηναϊκό, έγινε viral στα Social Media, συγκεντρώνοντας πλήθος σχολίων και εντυπωσιάζοντας το κοινό.

Η χρήση της εικονικής πραγματικότητας στην τηλεόραση ανοίγει νέους ορίζοντες στην παρουσίαση της ειδησεογραφίας και των ψυχαγωγικών προγραμμάτων.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, με την οξυδέρκεια και την εμπειρία του, αξιοποιεί άψογα τα εργαλεία που του προσφέρει η τεχνολογία, προσφέροντας στους τηλεθεατές μια συναρπαστική και άκρως ρεαλιστική εμπειρία.

 

Διαβάστε επίσης: Νέο Ηράκλειο: Σουβλατζίδικο προσφέρει ένα iPhone15, αρκεί να φάτε ένα πιτόγυρο… πέντε κιλών!