Ο Νίκος Καραγιάννης στον Antenna Star: «Ζητούμενο η διάχυση της ανάπτυξης» (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου φιλοξενήθηκε ο λογιστής Νίκος Καραγιάννης, ο οποίος αναφέρθηκε στην εικόνα που εμφανίζει η τοπική αγορά του Αγρινίου αλλά και γενικότερα στην οικονομία, η οποία μαστίζεται από την ακρίβεια, την ενεργειακή κρίση και την πανδημία.

Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε στη διαχείριση των χρεών των επιχειρήσεων στο πλαίσιο υφιστάμενων δυνατοτήτων ενώ αναφέρθηκε και στην πρόσβαση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στο τραπεζικό σύστημα.

Ιδιαίτερες επισημάνσεις έγιναν από τον κ. Καραγιάννη στο ταμείο ανάκαμψης και το Ε.Σ.Π.Α. και πως αυτό θα επηρεάσει την ανάπτυξη και τις μικρές επιχειρήσεις, ενώ αναφέρθηκε και στην ανάγκη διάχυσης της ανάπτυξης στη βάση. 

Παράλληλα, διατύπωσε τις απόψεις του για το μέλλον της ελληνικής οικονομίας και των επιχειρήσεων, τον πληθωρισμό, τις αυξήσεις τιμών του κόστους ζωής και πώς όλα αυτά θα επηρεάσουν την οικονομία.

Μάλιστα, έδωσε και σημαντικές πρακτικές συμβουλές στις τοπικές επιχειρήσεις προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις τρέχουσες δυσκολίες.

Τέλος, ο κ. Καραγιάννης σχολίασε και τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις που δρομολογούνται μετά την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στη θέση του Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

Ακούστε, όλη τη συνέντευξη του κ. Νίκου Καραγιάννη στον Antenna Star 103.5: