Νίκος Κοκλώνης: Όσα είπε για τα κρούσματα κορωνοϊού στο «J2US»

Καλεσμένος μέσω skype ήταν το πρωί της Δευτέρας στο «Happy Day» ο Νίκος Κοκλώνης και μίλησε φυσικά για τα κρούσματα κορωνοϊού που υπάρχουν στο «J2US».

«Υπήρχε μία αναστάτωση λόγω του κορονοϊού. Παρόλα αυτά επειδή είναι ένα πάρτι κάθε Σάββατο βράδυ διασκέδασα όπως και οι τηλεθεατές. Ελπίζω και εύχομαι όλα τα ζευγάρια να είναι εκεί το επόμενο Σάββατο».

«Την έχω μεγάλο άγχος γιατί δεν θέλω να κολλήσει τίποτα, θέλω ο μικρούλης να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλής. Δεν ξέρω πότε θα γεννήσει με το καλό. Φοράει μάσκα. Εγώ φοβάμαι μη γίνει κάτι στον αέρα, μη σπάσουν τα νερά», είπε ο παρουσιαστής ενώ αποκάλυψε πως όταν η τραγουδίστρια φύγει για να γεννήσει τη θέση της θα πάρουν καλεσμένες, λέγοντας με χιούμορ στην Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Να είσαι έτοιμη βαμμένη».

«Είναι εμβολιασμένη, έχει κάνει Astra Zeneca, μέχρι χθες ήταν μια χαρά. Σήμερα το πρωί μου έστειλε ένα μήνυμα ότι έχει μια δύσπνοια και ήθελε να πάει στο Νοσοκομείο. Μίλησε με τον γιατρό της παραγωγής που είναι λοιμωξιολόγος και της κανονίζει να πάει στο Νοσοκομείο για να είμαστε σίγουροι. Είναι και οι ηλικίες οπότε καλύτερα να είμαστε σίγουροι».

«Φοβάμαι ότι κάθε εβδομάδα όχι μόνο το «J2US», όλες οι παραγωγές, θα έχει αυτό το πρόβλημα. Δεν είναι μόνο το «J2US». Όταν είναι όλα ανοιχτά και υπάρχει ο ιός και υπάρχει κόσμος που δεν έχει εμβολιαστεί δεν μπορείς να προφυλαχτείς», είπε κλείνοντας.

Μαρία Πρατσή – tvnea.com