Νίκος Παπαναστάσης από το Αγρίνιο: «Στηρίξτε Κ.Κ.Ε. στις επερχόμενες Ευρωεκλογές» (Video – Photos)

Κάλεσμα έκανε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του Κ.Κ.Ε. Νίκος Παπαναστάσης ώστε ο κόσμος να στηρίξει το Κ.Κ.Ε. στις επερχόμενες Ευρωεκλογές και να ενισχύει τον αριθμό των Ευρωβουλευτών του Κόμματος

Σκοπός του καλέσματος αυτού είναι να δημιουργηθεί μεγαλύτερη δυναμική και να υπάρχει μεγαλύτερη δυνατότητα για να βγαίνουν στο φως τα αντιλαϊκά μέτρα που σχεδιάζονται και λαμβάνονται στην Ε.Ε. όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε.

Μάλιστα ο κος. Παπαναστάσης τόνισε πως για το Κ.Κ.Ε. δεν ξεκινά τώρα η προεκλογική εκστρατεία, καθώς το κόμμα ήταν δίπλα στους αγρότες όταν κινητοποιήθηκαν, δίπλα στους Νοσοκομειακούς Γιατρούς, δίπλα στους ψαράδες της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Αιτωλικού, συνεπώς ο αγώνας για το Κ.Κ.Ε. δε σταμάτησε ποτέ.

Ο Νίκος Παπαναστάσης μίλησε νωρίτερα το απόγευμα στο Αγρίνιο στην παλιά αγορά της πόλης, στην Πλατεία Δημάδη, σε πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του Κ.Κ.Ε.

«Με Κ.Κ.Ε. πολύ πιο δυνατό, για πανευρωπαϊκή αντεπίθεση» τόνισε ο κος. Παπαναστάσης, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε: «η ψήφος στο Κ.Κ.Ε. σημαίνει αποφασιστική απάντηση στην Ε.Ε. της βαρβαρότητας των μονοπωλίων, δύναμη στην πάλη του λαού μας και των άλλων λαών για αποδέσμευση από τις αλυσίδες της Ε.Ε., του ΝΑΤΟ και κάθε ιμπεριαλιστικής ένωσης, ελπίδα για το μέλλον του εργαζομένου λαού σε μια Ευρώπη της συνεργασίας αυτών που παράγουν τον πλούτο, της αλληλεγγύης, της φιλίας, της ειρήνης, του Σοσιαλισμού».

Κάλεσε σε ενίσχυση «της αγωνιστικής συμπόρευσης με το Κ.Κ.Ε. στις κάλπες και τους δρόµους της διεκδίκησης.

Με Κ.Κ.Ε. πολύ πιο δυνατό στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, να σαλπίσουμε πανευρωπαϊκή αντεπίθεση.

Στην Ε.Ε. της βαρβαρότητας να στείλουμε το κατάλληλο µήνυµα: πιο δυνατό Κ.Κ.Ε., πιο µαζικοί αγώνες αντεπίθεσης για το δίκιο των λαών.

Μόνο με εκατοντάδες χιλιάδες Ευρωψηφοδέλτια του Κ.Κ.Ε. στις κάλπες τις 9ης Ιούνη μπορεί να εκφραστεί η μαζική καταδίκη στην αντιλαϊκή πολιτική της Ε.Ε., της Κυβέρνησης της Ν.Δ., και όλων των άλλων κομμάτων που υπηρετούν τους λίγους και τσακίζουν τα λαϊκά δικαιώµατα».

Η μεγαλύτερη δύναμη που έδωσαν στο κόμμα οι πολίτες στις Βουλευτικές και στις Δημοτικές Περιφερειακές Εκλογές του 2023 έγινε αμέσως δύναμη πάλης όπως χαρακτηριστικά ανέφερε για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων, δύναμη πραγματικής Λαϊκής Αντιπολίτευσης ενάντια στην Κυβέρνηση της Ν.Δ., τα σχέδια του κεφαλαίου και την πολιτική της Ε.Ε.

«Έχουμε πλέον μπόλικες αποδείξεις ότι η Ε.Ε. είναι φυλακή των λαών!

Η Ε.Ε. είναι «μια μεγάλη οικογένεια» μόνο για τα μεγάλα μονοπώλια, τις αστικές Κυβερνήσεις και κόμματα, ενάντια στα δικαιώματα των λαών.

Αυτό αποδεικνύει όλη η πορεία της εδώ και 3 δεκαετίες, από τη Συνθήκη του Μάαστριχτ, που καταψήφισε μόνο το Κ.Κ.Ε. στην Ελληνική Βουλή το 1992, μέχρι σήμερα.

Αποδείχτηκε παραμύθι ότι η ενιαία ευρωενωσιακή αγορά και ο ανταγωνισμός θα έφερναν οικονομική ανάπτυξη για όλους, ευημερία, καλούς μισθούς στους εργαζομένους, χαμηλές τιμές για τα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης» τόνισε.

Tον κo. Παπαναστάση προλόγισε ο Επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον Δήμο Αγρινίου Τίμος Παπανικολάου

 

Διαβάστε επίσης: Χαιρετίζει την απόφαση του ΣτΕ για την Ελιά τύπου «Καλαμών» ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου