Νίκος Ταμπάκης: «Στόχος της Α.Ε. Ευηνοχωρίου η άμεση παραμονή» (Ηχητικό)

Την περσινή περίοδο και πιο συγκεκριμένα δέκα μέρες πριν διακοπεί το Πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ. Νομού Αιτωλοακαρνανίας ο έμπειρος ποδοσφαιριστής Νίκος Ταμπάκης αποφάσισε να αποχωρήσει από το σωματείο του Ατρόμητου Αντιρρίου. Εντός του καλοκαιριού ήρθε σε συμφωνία με την Αθλητική Ένωση Ευηνοχωρίου. 

Με αφορμή το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στην Αναγέννηση Στάνου οδήγησε το συγκεκριμένο σωματείο στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη μίλησε στην εκπομπή «ΟΛΑ Sports» και τον Δημοσιογράφο Παρασκευά Μάζη στον «Antenna Star Radio FM 103.5».

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε στους στόχους του σωματείου -που σε πρώτη φάση δεν είναι είναι άλλοι από την άμεση παραμονή-, τους δικούς του προσωπικούς στόχους τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως μελλοντικός προπονητής, τα σωματεία της Αιτωλοακαρνανίας που φέτος θα κοσμούν τη FL2 ενώ δεν παρέλειψε τόσο ραδιοφωνικά όσο και διαδικτυακά από τις ιστοσελίδες του «Agrinio365» Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr) να ευχηθεί κάθε επιτυχία στο σωματείο του Αντιρρίου ευελπιστώντας να εκπληρώσουν τους στόχους που έχουν θέσει από πλευράς τους.