Αγρίνιο
Νίκος Τσίρκας: Δικαίωση για την οικογένεια του Αγρινιώτη Ηλεκτρολόγου μετά τον τραγικό χαμό του στη Ζάκυνθο
Ο Νίκος Τσίρκας έχασε τη ζωή του πριν από 6 χρόνια στη Ζάκυνθο και η δικαστική απόφαση για την απόδοση ευθυνών ισοδυναμεί με δικαίωση για την οικογένεια του Αγρινιώτη Ηλεκτρολόγου.
Ο Νίκος Τσίρκας έχασε τη ζωή του πριν από 6 χρόνια στη Ζάκυνθο και η δικαστική απόφαση για την απόδοση ευθυνών ισοδυναμεί με δικαίωση για την οικογένεια του Αγρινιώτη Ηλεκτρολόγου.
Το τραγικό περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει από ηλεκτροπληξία τη ζωή του ο 37χρονος, πατέρας δύο μικρών παιδιών, είχε σημειωθεί στον Υ/Σ Ζακύνθου στις 29 Δεκεμβρίου 2020.
Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ζακύνθου, ενώπιον του οποίου η οικογένεια εκπροσωπήθηκε από τη Δικηγόρο Αγρινίου Χρυσάνθη Μαυρίκα – Χαραλαμπάκη, μετά από πολυήμερη ακροαματική διαδικασία έκρινε, όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση του γραφείου, ό,τι το εργατικό δυστύχημα οφείλεται σε αμέλεια των υπολοίπων 4 Μελών του Συνεργείου του Α.Δ.Μ.Η.Ε., τα οποία καταδίκασε σε ποινές φυλάκισης δύο και τριών ετών.
Όπως σημειώνεται, η οικογένεια του Νικολάου Τσίρκα αισθάνεται δικαιωμένη, επειδή «τόσο σε αστικό, όσο και σε ποινικό επίπεδο απορρίφθηκε από την Δικαιοσύνη ο ισχυρισμός, που προέβαλαν από την αρχή οι κατηγορούμενοι ό,τι τάχα για τον θάνατό του ευθύνεται ο ίδιος ο Νικόλαος Τσίρκας και δηλώνει ικανοποιημένη από την αποκατάσταση της αλήθειας».
Διαβάστε επίσης: Διεύθυνση Μεταφορών Αγρινίου: Νέα κλοπή στο κτίριο, ξήλωσαν χαλκοσωλήνες κι έφυγαν ανενόχλητοι!















