Νίκος Χαρδαλιάς: «Προς άνανδρα θρασίμια!» (Video)

«Προς άνανδρα θρασίμια! Από θαύμα δεν καταφέρατε να έχετε νεκρό!», αναφέρει ο Νίκος Χαρδαλιάς στο προσωπικό του προφίλ στα social media κοινοποιώντας βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί η επίθεση αγνώστων στο μαγαζί της συζύγου του η οποία δημοσιοποιήθηκε από τον ίδιο πριν από 22 περίπου ώρες.

Σε εκείνη την ανάρτηση του ο Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε: «Ως Άνανδροι και θρασύδειλοι, εμμονικά ιδεοληπτικά ανθρωπάρια καλυμμένα με τις κουκούλες τους, κρυμμένα στο σκοτάδι που τόσο αγαπάνε. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Οι ζωές μας, οι αξίες μας, η δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται! Δεν σας φοβόμαστε, δεν κάνουμε βήμα πίσω για όλα όσα μάθαμε να παλεύουμε. Το φώς πάντα θα κερδίζει…»

Στο βίντεο, από κάμερα ασφαλείας, που κοινοποίησε πριν από μια ώρα περίπου φαίνεται περαστικός να σταματά για να σβήσει τη φωτιά στο κατάστημα της συζύγου του, ακριβώς τη στιγμή που εκρήγνυται ο πρώτος εκρηκτικός μηχανισμός.

«Στο 2:08 από το παρακάτω βιντεάκι από τις κάμερες ασφαλείας», αναφέρει στη συνέχεια της ανάρτησης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, «ένας περαστικός βλέπει τη φωτιά, σταματάει με το αυτοκίνητό του, κατεβαίνει με ένα μπουκάλι νερό και πλησιάζει να τη σβήσει ή έστω να την περιορίσει. Οπότε και εκρήγνυται ο πρώτος μηχανισμός ! Δύο βήματα παραπάνω να είχε κάνει θα ήταν τώρα νεκρός! Αλλά στα δικά σας άρρωστα μυαλά θα ήταν μιά ακόμη παράπλευρη απώλεια…

Στις δημοκρατίες κάποιοι ηρωικά θα προσπαθούν να σβήνουν φωτιές και να σώζουν ανθρώπινες ζωές ενώ εσείς κρυμμένοι στο σκοτάδι και μέσα στις κουκούλες σας και στα τυφλά σας εγκληματικά σύνδρομα δεν θα διστάζετε να τις θυσιάσετε.
Θα σας ξετρυπώσουμε από τα λαγούμια σας, δεν σας φοβόμαστε…»

Δείτε στο παρακάτω link το βίντεο: https://www.facebook.com/nikos.hardaliasb/videos/4488742034493524/?t=0


Αίθουσα σύνταξης
«Αgrinio 365» Media Group | Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr