Το «Νησί» διεκδικούν Ε.Ρ.Τ. και Mega Channel

Ήταν από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης διαχρονικά. Το «Νησί» μεταδόθηκε πριν από δέκα χρόνια στο Mega και άλλαξε όλα τα δεδομένα που ξέραμε μέχρι εκείνη την στιγμή για τη μυθοπλασία.

Η σειρά σημείωσε τεράστια επιτυχία με τα επεισόδια να σπάνε τα ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Το σίριαλ που βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ είναι από τις πιο ακριβές παραγωγές της ελληνικής τηλεόρασης.

Η συγγραφέας μάλιστα αποκάλυψε προ ημερών ότι είναι σε συζητήσεις για τον δεύτερο κύκλο.

Η Βικτόρια Χίσλοπ έχει γράψει τη συνέχεια του βιβλίου στο «Μία νύχτα του Αυγούστου», που κυκλοφόρησε πρόσφατα και στην ελληνική γλώσσα. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Realife» η συγγραφέας είναι σε συζητήσεις με την Ε.Ρ.Τ. και το Mega για τη συνέχεια της σειράς.

Ο νυν Διευθυντής Προγράμματος του Mega, Κώστας Σούσουλας ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην οργάνωση παραγωγής του πρώτου κύκλου. Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι θα βγει μία μίνι σειρά 8-10 επεισοδίων. Σε αυτά θα περιγράφεται η ζωή των ηρώων μετά το κλείσιμο της Σπιναλόγκας, όπου λειτουργούσε ως αποικία των λεπρών.

Στόχος είναι η σειρά να βγει με το ίδιο καστ ηθοποιών του πρώτου κύκλου. Οι ρόλοι που συνεχίζουν στον δεύτερο κύκλο είναι σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, του Γιάννη Στάνκογλου, του Αιμίλιου Χειλάκη, της Ευγενίας Δημητροπούλου και της Γιούλικας Σκαφιδά.

dailymedia.com.gr