Νομικές ενέργειες από τον Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας για την εγκατάλειψη μιας σκυλίτσας με τα μωρά της (Photos)

Σε νομικές ενέργειες θα προβεί ο Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας εναντίον ατόμου το οποίο παράτησε σε χώρο του Δήμου μια σκυλίτσα με τα μωρά της 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας:

Οι φιλόζωοι που αγαπούν και σέβονται τα ζώα, το πρώτο πράγμα που κάνουν όταν βλέπουν ένα ζώο σε κίνδυνο είναι να το πάρουν και να του προσφέρουν τη βοήθεια που χρειάζεται. Τα βίντεο και οι φωτογραφίες βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα.

Η σκυλίτσα με τα μωρά της παρατήθηκε σε χώρο του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας. Έχουμε ενημερωθεί για το άτομο που τα παράτησε και θα προβούμε στις νομικές ενέργειες.

Η εθελόντρια του Δήμου πήρε τη μαμά και τα μωρά της με κύριο μέλημα τη φροντίδα της οικογένειας που παράτησαν με ένα μπουκάλι γάλα δίπλα… και συγχρόνως έψαχνε για φιλοξενία γιατί παρά τα όσα έχουν ειπωθεί, δεν υπάρχει όχι χώρος αλλά ούτε μια γωνία για να στριμωχτούν.

Η μαμά με τα μωρά της φιλοξενούνται και πηγαν για έλεγχο και θεραπεία στον κτηνίατρο που έχει σύμβαση με τον Δήμο.

Εφόσον λοιπόν έγινε ό,τι καλύτερο για αυτές τις ψυχες, τώρα μπορούμε να ανεβάσουμε και φωτογραφίες για να δείτε σε τι κατάσταση βρέθηκαν αυτά τα μωρά και η μητέρα τους.

Εγκληματικά τα χέρια που τα παράτησαν και οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός δεν είναι αρκετός για να περιγράψουμε την αποτρόπαια αυτή πράξη.

Η δικαιοσύνη έχει το λόγο.

 

Διαβάστε επίσης: Aνάπλαση της Πλατείας Κομπωτής του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας