Και ο «νοών νοείτω»

Όταν είναι πλούσιος ο γείτονας και δεν έχεις κι εσύ το σύνδρομο του «ξέρεις ποιος είμαι εγώ» μπορεί και να τα καταφέρεις.

Διάβαζα χθες στο aromalefkadas.gr μια προχθεσινή είδηση. Αφορούσε στο ευχαριστήριο του Γιάννη Μπακαβού, διοικητής του νοσοκομείου Λευκάδας είναι ο κ. Μπακαβός προς την οικογένεια Ριμπολόβλεφ το οποίο έλεγε:

«Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια και θερμά την οικογένεια Ριμπολόβλεφ για την πολύτιμη προσφορά ενός αναλυτή για test ανίχνευσης κορονωϊού μοριακής μεθόδου (PCR), με συνοδό εξοπλισμό αντιδραστηρίων. Ο αναλυτής θα τεθεί σε λειτουργία εντός των προσεχών ημερών στα πλαίσια της συνεχιζόμενης προσπάθειας αντιμετώπισης του (Covid-19).
Τον αναλυτή παρέδωσαν ο κ.Γιάννης Θειακός εκπρόσωπος της εταιρείας ΜΥΚΗΝΑΙ και ο κ.Ανδρέας Λεωνίδου Διευθυντής του Σκορπιού.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου
ΜΠΑΚΑΒΟΣ Γ. ΙΩΑΝΝΗΣ»

Το λέω αυτό, γιατί κι εμείς είχαμε έναν γείτονα… και σόι μας… και άνθρωπο δικό μας… μέσα στο σπίτι μας, ο οποίος μας χάριζε κάτι παρόμοιο, αλλά εμείς… «το κοιτάζαμε στα δόντια», γιατί ένα άλλος γείτονας, που μας διοικούσε, δεν μας άφηνε να προκόψουμε.

Και ο «νοών νοείτω»


Λευτέρης Τηλιγάδας
«Agrinio 365» Media Group | AgrinioTimes.gr, Antenna-Star.gr