Connect with us

Κοινωνία

Νοσοκομεία Αγρινίου και Ι.Π. Μεσολογγίου: Μιχαήλ Σερασκέρης και Ελένη Φιλιπποπούλου στη θέση τους και επίσημα

Μιχαήλ Σερασκέρης και Ελένη Φιλιπποπούλου στη θέση τους και επίσημα στα Νοσοκομεία Αγρινίου και Ι.Π. Μεσολογγίου για τα επόμενα 4 χρόνια!
Μιχαήλ Σερασκέρης και Ελένη Φιλιπποπούλου στη θέση τους και επίσημα στα Νοσοκομεία Αγρινίου και Ι.Π. Μεσολογγίου για τα επόμενα 4 χρόνια!

Μιχαήλ Σερασκέρης και Ελένη Φιλιπποπούλου στη θέση τους και επίσημα στα Νοσοκομεία Αγρινίου και Ι.Π. Μεσολογγίου για τα επόμενα 4 χρόνια!

Στη θέση τους παραμένουν για ακόμη τέσσερα χρόνια ο Μιχαήλ Σερασκέρης και η Ελένη Φιλιποπούλου, μετά την επίσημη ανανέωση των θητειών τους, κατόπιν ολοκλήρωσης της προβλεπόμενης αξιολογικής διαδικασίας.

Ο κος. Σερασκέρης συνεχίζει ως Διοικητής του Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας, ενώ η κα. Φιλιποπούλου παραμένει Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Όπως έκανε γνωστό ο Διοικητής, η νέα τετραετία θα περιλαμβάνει φιλόδοξους στόχους, οι οποίοι θα παρουσιαστούν αναλυτικά το προσεχές διάστημα, σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο.

Ανάμεσα στις προτεραιότητες ξεχωρίζουν η ίδρυση Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου στο Νοσοκομείο Αγρινίου και η εκτεταμένη κτιριακή αναβάθμιση του Νοσοκομείου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Ο κος. Σερασκέρης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τους συνεργάτες και το σύνολο του προσωπικού των δύο Νοσηλευτικών Μονάδων, υπογραμμίζοντας τη συμβολή τους στην επίτευξη σημαντικών έργων της προηγούμενης περιόδου, όπως τα απογευματινά ιατρεία και τα απογευματινά χειρουργεία, που προσφέρουν νέες δυνατότητες σε χιλιάδες επισκέπτες.

 

Διαβάστε επίσης: Αγγελόκαστρο Αγρινίου: Πανηγυρικός Εσπερινός στο Μοναστήρι του Σωτήρος Παντοκράτορα

Advertisement

Τελευταία νέα →