Νοσοκομείο Αγρινίου: Αυξήθηκε πάλι ο αριθμός των ασθενών στην κλινική Covid

Χτες ήμασταν λίγο πιο αισιόδοξοι. Από χθες όμως το απόγευμα ο αριθμός των ασθενών στο νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης του Αγρινίου μέχρι και πριν λίγο «πήρε τα πάνω του» πάλι.

    • Δεν ξέρω, αλλά με το που μπαίνει το απόγευμα και αρχίζει να «τσιμπάει» σιγά – σιγά το σκοτάδι, κάτι γίνεται και «χάνεται η μπάλα», η οποία παρεμπιπτόντως σε control δεν ήταν ποτέ.
  • του Λευτέρη Τηλιγάδα

Λίγο τα δέκατα, λίγο οι υδράργυροι που ανεβαίνουν στα παλαιού τύπου θερμόμετρα δεν μας αφήνουν να ησυχάσουμε.

Τριάντα οκτώ τους αφήσαμε χθες περίπου τέτοια ώρα τους κατοίκους του νομού που βρίσκονταν στην κλινική Covid του Αγρινίου, σαράντα τρεις τους βρήκαμε πριν από λίγο, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Αύξηση και των διασωλωνημένων στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από τρεις που ήταν χθες, σε τέσσερις.

Και οι εμβολιασμοί μέχρι στιγμής συνεχίζουν ανοδικοί.

Σε πανελλαδικό επίπεδο οι ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί (πρώτη και δεύτερη δόση) ήταν μέχρι της 19 Μαΐου  1.750.000

 

 

Στην Αιτωλοακαρνανία, σύμφωνα με τον πίνακα της πλατφόρμας emvolio.gov.gr, την ίδια μέρα, δηλαδή προχθές, οι πολίτες που εμβολιάστηκαν και με τις δύο δόσεις ήταν 20.588, ενώ χθες (20/5/2021) προστέθηκαν άλλοι 472 Αιτωλοακαρνάνες ανεβάζοντας τον αριθμό όσων έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους στην Περιφερειακή Ενότητα της Αιτωλοακαρνανίας στους 21.060 συμπολίτες μας

Εμβολιασμένοι με την πρώτη δόση μέχρι και χθες ήταν 49.630, γεγονός που σημαίνει ότι εκκρεμούν ακόμα 28.570 εμβολιασμοί για να θεωρούνται απόλυτα ασφαλείς, όσοι μέχρι και χθες το βράδυ έχουν περάσει έστω και μία φορά τις πόρτες των εμβολιαστικών κέντρων του νομού.


«Αgrinio 365» Media Group | Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr