Το Νοσοκομείο Αγρινίου έχει σήμερα στο «φακό» της η «Εφ.Συν.»

Ένα ζήτημα που διερευνούμε από τις 9 Σεπτεμβρίου και έχει να κάνει με την προσφορά της Περιφέρειας να καλύψει την αγορά διαγνωστικού εργαστηρίου COVID-19 για το Νοσοκομείο Αγρινίου, είναι το θέμα ρεπορτάζ, του φύλλου της «Εφημερίδας των Συντακτών» που κυκλοφορεί σήμερα, Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020, με τίτλο «Τα παράδοξα του Νοσοκομείου Αγρινίου».

«Νοείται Νοσοκομείο αναφοράς Covid-19 χωρίς μοριακούς αναλυτές για διαγνωστικά τεστ», αναρωτιέται ο Γιάννης Κιμπουρόπουλος, ο οποίος υπογράφει το ρεπορτάζ.

Και συνεχίζει: «Κι όμως, αυτό φαίνεται να πιστεύουν κάποια στελέχη του Νοσοκομείου. Η πολύμηνη περιπέτεια μιας δωρεάς της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας που μένει στα αζήτητα, και η δημόσια αντιπαράθεση ιατρικών στελεχών για τις ευθύνες. Είναι δυνατό ένα νοσοκομείο αναφοράς για covid-19, ενώ βρισκόμαστε μόλις στην αρχή του δεύτερου κύματος πανδημίας, να μην έχει ανάγκη ή να θεωρεί περιττούς τους μοριακούς αναλυτές;

Κι όμως, αυτό φαίνεται ότι πιστεύουν κάποια στελέχη του ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου Αγρινίου που καλύπτει έναν από τους μεγαλύτερους νομούς της χώρας, τα οποία μάλιστα έχουν εμπλακεί σε μια διελκυστίνδα δημόσιων αλληλοδιαψεύσεων και μετάθεσης ευθυνών, και μάλιστα δημόσια, μέσα από επιστολές και παρεμβάσεις στα τοπικά Μ.Μ.Ε. του ομίλου «Agrinio 365» Media Group (AgrinioTimes.gr, Antenna-Star.gr, Antenna Star Radio FM 103.5)», αναφέρει ο Γ. Κιμπουρόπουλος.

Όμως οι εφημερίδες δεν είναι για να αντιγράφονται. Είναι για να κυκλοφορούν και να διαβάζονται. Καλή ανάγνωση.