Νοσοκομείο Αγρινίου: Πάλι το «ιππικό» ήρθε «για να καθαρίσει»

Τελικά, πάλι χθες επιστρατεύτηκε το «ιππικό» από την Πάτρα, και μάλιστα όχι με φυσιολογικό υπηρεσιακό τρόπο όπως θα έπρεπε να είχε γίνει, αλλά χρειάστηκε η παρέμβαση τρίτου (Δείτε ΕΔΩ), για να μπει μία σειρά στο νοσοκομείο, χωρίς κανείς να είναι πάλι βέβαιος, ότι όλα όσα αποφασίστηκαν σε αυτή τη κρίσιμη συνάντηση χθες το μεσημέρι θα υλοποιηθούν, όπως σχεδιάστηκαν.

  • Όλο όσα δρομολογήθηκαν χθες και τα οποία πάλι μέσα από διαρροές γνωρίζουμε, αφού κανείς από τη διοίκηση του νοσοκομείου δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει την τοπική κοινωνία επίσημα και σοβαρά, μένει να αποδειχθούν ότι και ορθά σχεδιάστηκαν και ορθά υλοποιούνται και αποτελεσματικά είναι.

Για να ξέρουμε πάντως τι μας περιμένει τις επόμενες μέρες να πούμε ότι την Παρασκευή το μεσημέρι τα περιστατικά στην κλινική covid ήταν 10 και τις δύο επόμενες μέρες (μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι) προστέθηκαν άλλα 13 και μέχρι σήμερα το πρωί άλλα 3. 

Σύνολο 26 και το ζητούμενο είναι, που θα φτάσουμε μέχρι το βράδυ;

Πάντως ηεπίκουρη καθηγήτρια παθολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Καρολίνα Ακινόσογλου,  που είχε μαζί του ο Καρβέλης ήταν ξεκάθαρη. «Ετοιμαστείτε να δεχτείτε κύμα», είπε. «Τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ».

Και ίσως να μεταφέρω την πιο ήπια εκδοχή του λόγου της, γιατί, όπως σας είπα, επίσημη ενημέρωση δεν έχουμε. Διαρροές μόνο… και «όποιον πάρει η μπάλα».


Λ. Τηλιγάδας
«Αgrinio 365» Media Group | Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr