Νοσοκομείο Αγρινίου: Παρουσίαση του μεγάλου έργου της ενεργειακής αναβάθμισης (Video – Photos)

Το πολύ σημαντικό έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Νοσοκομείου Αγρινίου, εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με απόφαση του Ειδικού Γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ και ΤΣ, Γεώργιου Ζερβού.

Συγκεκριμένα, η πράξη «Ενεργειακή αναβάθμιση της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου», συνολικού προϋπολογισμού 3.999.369,29 ευρώ εντάχθηκε στον Άξονα Προτεραιότητας «Εφαρμογή Στρατηγικών Επίτευξης Χαμηλών Εκπομπών Διοξειδίου του Άνθρακα με έμφαση στις Αστικές Περιοχές» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Με αφορμή την ένταξη του Νοσοκομείου Αγρινίου στο παραπάνω Επιχειρησιακό Πρόγραμμα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Διοικητής της 6ης Υ.ΠΕ., Γιάννης Καρβέλης, βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στη Νοσηλευτική Μονάδα του Αγρινίου όπου αναφέρθηκαν στην σπουδαιότητα της υλοποίησης του προγράμματος.

Ακολουθούν αποκλειστικές δηλώσεις του Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ., Γιάννη Καρβέλη, για λογαριασμό των μέσω του ομίλου «Agrinio365» Media Group: