Νοσοκομείο Λευκάδας: Συνεχίζεται ο εμβολιασμός του πληθυσμού

Συνεχίζεται ο εμβολιασμός κατά του covid-19 στο νοσοκομείο της Λευκάδας.

Χθες εμβολιάστηκαν οι πέντε πρώτοι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν. Αυτό έγινε διότι , σύμφωνα με την απόφαση του αρμόδιου υπουργείου, όταν άτομα άνω των 85 ετών που είναι η σειρά τους και έχουν δηλώσει δεν πάνε στο ραντεβού τους, για να μην χαθεί η δόση του εμβολίου καλούνται από τα Σώματα Ασφαλείας που είναι στην πρώτη γραμμή.

Έτσι χθες εμβολιάστηκαν οι πρώτοι πέντε αστυνομικοί από την Αστυνομική Διεύθυνση της Λευκάδας. Πρώτος και συμβολικά ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Κώστας Κουντούρης.

Στο μεταξύ ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιάννης Μπάκαβος, με την παρακάτω ανακοίνωση ενημερώνει σχετικά:

«Σας ενημερώνουμε ότι στο Νοσοκομείο, διενεργούνται εμβολιασμοί για SARS-COV-2 στο χώρο της Ψυχιατρικής Κλινικής, ο οποίος βρίσκεται κάτω από Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Η προσέλευση για τον εμβολιασμό γίνεται αποκλειστικά με προγραμματισμένα ραντεβού τα οποία κλείνονται στα Φαρμακεία και στα ΚΕΠ καθώς και μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr . Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να φέρουν μαζί την Αστυνομική τους Ταυτότητα, τυχόν φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνουν και να γνωρίζουν τον αριθμό του ΑΜΚΑ τους».

lefkadapress.gr