Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Νέα περίπτωση πλαστού εμβολιασμού

Ξεκινά αύριο η Ε.Δ.Ε. για την περίπτωση υπαλλήλου του φαρμακείου του νοσοκομείου Μεσολογγίου που εμφανίστηκε στο σύστημα εμβολιασμένη, ενώ μετά από καταγγελία υπάλληλων του νοσοκομείου στην Διοίκηση, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κάνει το εμβόλιο.  

Συνεπώς  ελέγχεται πως η συγκεκριμένη υπάλληλος απέκτησε πρόσβαση στους κωδικούς εμβολιασμού, ενώ δεν υπήρχε πιστοποιητικό εμβολιασμού υπογεγραμμένο από τον γιατρό. Και βέβαια θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις και όλοι όσοι εργάζονται στο εμβολιαστικό κέντρο.

Στο μεταξύ το Νοσοκομείο Μεσολογγίου επισκέφθηκε χθες το απόγευμα ο Διοικητής της 6ης Υ.ΠΕ. Γιάννης Καρβέλης προκειμένου να εξετάσει την υπόθεση του γιατρού που χρησιμοποίησε πλαστό πιστοποιητικό νόσησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εν λόγω γιατρός του νοσοκομείου εξασφάλισε, μέσω συναδέλφου του γιατρού που εργάζεται στα εξωτερικά ιατρεία, πιστοποιητικό πολίτη που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, προκειμένου να μην βγει σε αναστολή εργασίας.

Ο εν λόγω γιατρός δεν είχε εμβολιαστεί και για να γλυτώσει την αναστολή χρησιμοποίησε το πιστοποιητικό του ασθενή. Όταν το περιστατικό αποκαλύφθηκε, του έγιναν τεστ τα οποία βγήκαν αρνητικά και όταν έπεσε στην αντίληψη της Διοίκησης και της 6ης Υ.ΠΕ.  ο γιατρός έσπευσε να εμβολιαστεί με μονοδοσικό εμβόλιο.

aixmi-news.gr