Ν. Νταλαφούρας: Ένας Αγρινιώτης στην Πάρο που διαπρέπει στις κατασκευές (Photos)

Κάτι σημαντικό συμβαίνει κάθε φορά που ένας νέος άνθρωπος φεύγει από τον τόπο του και αποφασίζει να τολμήσει τα δικά του «ανοίγματα» επαγγελματικής ανάδειξης μακριά από τον τόπο και το ζεστό, γνώριμο και φιλικό περιβάλλον της ιδιαίτερης πατρίδας του.

Ένας τέτοιος νέος άνθρωπος είναι και ο Αγρινιώτης Νίκος Νταλαφούρας, ο οποίος διαπρέπει αυτή τη στιγμή στις κατασκευές και κάμποσα χιλιόμετρα και ναυτικά μίλια μακριά από τον τόπο της καταγωγής του. Μιλάμε για κάμποσα χιλιόμετρα και ναυτικά μίλια γιατί ο τόπος στον οποίο διάλεξε  να στήσει την επιχείρηση του βρίσκεται στη μέση του Αιγαίου και είναι ένας από τους πιο πολυδιαφημισμένους προορισμούς των Κυκλάδων.

Στη Πάρο, λοιπόν, εκεί που εδρεύει η εταιρεία «Νtalafouras design», όλοι όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του κάνουν λόγο για έναν αξιόλογο «μάστορα», ο οποίος γνωρίζει πολλά καλά το αντικείμενο του και καταφέρνει να κερδίζει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται όχι μόνο στο νησί αλλά και στα υπόλοιπα Κυκλαδονήσια.

«Εστιάζοντας την προσοχή μας στην αυξανόμενη ανάγκη των ανθρώπων για προστασία από τα φυσικά και καιρικά φαινόμενα, όπως η ηλιακή ακτινοβολία, η βροχή και ο δυνατός αέρας, η επιχείρησή μας, σας παρέχει όλες τις εφαρμογές εξωτερικής και εσωτερικής σκίασης, όπως τέντες, πέργκολες, ειδικές κατασκευές, ρολοκουρτίνες, ρόλερ αλλά και κάθε σύστημα σκίασης», αναφέρει στο λιτό site της επιχείρησης (www.ntalafourasdesign.gr).

Είναι όμορφο να μαθαίνεις ότι άνθρωποι του τόπου σου διαπρέπουν επαγγελματικά στη δουλειά τους, όποια κι αν είναι αυτή, μακριά όπως γράψαμε και παραπάνω από την ασφάλεια που προσφέρει ένα γνώριμο και οικείο περιβάλλον, γιατί αυτό σημαίνει πως στον τόπο αυτό υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που μπορούν να ανοίξουν τα όρια της πατρίδας τους και να την σεργιανίσουν με περηφάνια στον κόσμο.