Ντροπή!! Έβαλαν φόλες στο ιστορικό κέντρο της Βόνιτσας (Photos)

Μήνυμα μας έστειλε αναγνώστης του ΞηρόμεροNews, με ένα μαζικό έγκλημα με φόλες στο ιστορικό κέντρο της Βόνιτσας.

Διαβάστε τι γράφει:

«Τι συμβαίνει στο κέντρο της Βόνιτσας με κίνδυνο την δημόσια Υγεία. Όποιος γνωρίζει ή έχει δει ήδη κάτι να ενημερώσει το Α.Τ. Βόνιτσας. Είναι θέμα δημόσιας υγείας η φόλα. Σας ευχαριστούμε.

Αξιότιμοι κύριοι, δεν είναι της συνήθειας μου οι δημόσιες ανακοινώσεις, όμως το τελευταίο διάστημα γίνονται θαύματα και θαύματα γύρω από το σπίτι μου που προσβάλουν την δημόσια Υγεία και Ελευθερία. Για την ελευθερία οι περισσότεροι το γνωρίζουν με την αλλαγή ισοϋψών στην πλατεία Σακελλαροπούλου όπου τα δημόσια έργα εγκλώβισαν περιουσίες, απαγορεύοντας την δημόσια πρόσβαση τους σε κοινόχρηστους χώρους.

Τώρα όμως έρχεται κάτι άλλο άνευ προηγουμένου. Φόλες στο ιστορικό κέντρο της Βόνιτσας. Ένας δημόσιος κίνδυνος για κάθε άνθρωπο που έρθει σε επαφή, εν αγνοία του βεβαίως βεβαίως με κάποια φόλα. Ο σκοπός της φόλας είναι η εξόντωση ενός ζώου αδέσποτου ή οικόσιτου. Τί γίνεται όμως όταν έρθει σε επαφή ο οποιοσδήποτε άνθρωπος είτε με το ψόφιο ζώο, τα υγρά ή την περιοχή που τοποθετήθηκε η φόλα; Θάνατος. Αυτό επέρχεται. Και αν δεν είναι κατακριτέο η αφαίρεση ζωής ενός ζώου, που είναι και προστατεύεται απ’ την ελληνική νομοθεσία….η αφαίρεση ανθρώπινης ζωής, έστω και εξαμελείας.. Τί είναι;

Με αφορμή την παραπάνω δημοσίευση καταγγέλλω δημόσια τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας για το λόγω ότι παρά τα χρόνια αιτήματα των δημοτών για στειρώσεις… αγρόν ηγόρασαν οι υπεύθυνοι του Δήμου μας. Αν όμως είχαν λάβει σοβαρά υπόψη τους την ανάγκη αυτή των δημοτών για αγάπη προς τα αδέσποτα, και προχωρούσαν οι στειρώσεις, να είστε βέβαιοι κύριοι ότι αν δεν εξαλειφόταν, σίγουρα θα μειωνόταν στο μηδέν οι φόλες. Γιατί στειρώσεις μπορεί να μην υπάρχουν, ΦΟΛΕΣ όμως κύριοι υπάρχουν. Και εάν ήμουν από μια θέση όπως η θέση ενός Δήμου να είστε σίγουροι ότι κάτι θα έκανα επί τούτου. Και εάν μπορώ εγώ μία φορά, τότε εσείς μπορείτε 5, 10 και εκατό».

Τα σέβη μου,
Σπύρος Χούσος

xiromeronews.blogspot.com