Ο Χρ. Μαυραγάνης στον Antenna Star 103.5: «Οι Αστυνομικοί πρέπει να φύγουν από τα Γήπεδα»

Ο Χρ. Μαυραγάνης στον Antenna Star 103.5: «Οι Αστυνομικοί πρέπει να φύγουν από τα Γήπεδα»

Στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Μαζί στις 12» του Παρασκευά Μάζη φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Ακαρνανίας Χρήστος Μαυραγάνης τη διεξαγωγή Ημερίδας για την Οπαδική Βία την Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου.

Όπως, τόνισε ο κος. Μαυραγάνης: «Οι Αστυνομικοί πρέπει να φύγουν από τα Γήπεδα. Είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις οι Π.Α.Ε. θα πρέπει η ασφάλεια εντός αγωνιστικού χώρου να είναι υπό την ευθύνη των  ίδων των Ποδοσφαιρικών Ανώνυμων Εταιρειών και μόνο. Να απολογούνται οι ίδιες οι ομάδες για το πως περνάνε οι φωτοβολίδες στα Γήπεδα και όχι οι Αστυνομικοί. Άλλος θα έπρεπε να είναι ο ρόλος των Αστυνομικών.»

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε στις πρόσφατες εκλογές της Π.Ο.ΑΣ.Υ. με τον ίδιον να είναι το Νο2 πλέον κατέχοντας τη θέση του Γενικού Γραμματέα ενώ προσκάλεσε όλους στον ετήσιο χορό της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων την Τσικνοπέμπτη με καλεσμένο τον Γιώργο Τσαλίκη.

Αναλυτικά, όλα όσα δήλωσε ο κος. Χρήστος Μαυραγάνης στον Antenna Star 103.5:

 

Διαβάστε επίσης: Ο Γερ. Μαλούσης στον Antenna Star 103.5 για τη κινητοποίηση στο Υπ. Δικαιοσύνης και την Οπαδική Βία (Ηχητικό)