Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου για Ταμειακές – Pos: «Μας εκβιάζουν, μας απειλούν»

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου για Ταμειακές – Pos: «Μας εκβιάζουν, μας απειλούν»

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου «Ο Ερμής» σε ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με τις Ταμειακές και τα Pos τα οποία πρέπει να λειτουργούν έως την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μας εκβιάζουν, μας απειλούν».

Η σχετική ανακοίνωση:

«Το ανέφικτο για τη διασύνδεση ταμειακών με τα pos μέχρι τις 29-2-2024 δεν οφείλεται ούτε σε αδιαφορία, ούτε σε ολιγωρία των 100 χιλιάδων συναδέλφων, ούτε στην ανεπάρκεια των τεχνικών.

Οι εμπλεκόμενες εταιρείες των μηχανημάτων, οι οδηγίες της συμφοράς κλπ., έχουν την αποκλειστική ευθύνη για όλη αυτή την κατάσταση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου

Προς την Κυβέρνηση: δώστε εδώ και τώρα την αναγκαία και επαρκή παράταση και σταματήστε να εκβιάζετε και να απειλείτε συναδέλφους που δεν έχουν καμμιά ευθύνη.

Προς τις κοινοβουλευτικές ομάδες των Κομμάτων: κάντε άμεσα ότι παρεμβάσεις χρειάζονται για να προστατευθούν οι συνάδελφοί μας.

Προς Συλλόγους – Ομοσπονδίες – Συνομοσπονδίες – Επιμελητήρια: ξυπνήστε, αντιδράστε, μιλήστε, προστατέψτε. Δεν το γνωρίζετε το πρόβλημα ; Αγνοείτε τις απειλές και εκβιασμούς; Δεν ξέρετε ποιος και μόνο φταίει για ότι συμβαίνει; Γιατί τέτοια αφωνία; Είστε με το δίκιο ή το άδικο; Με ποιον είστε τελικά; Με τον θύτη ή το θύμα;»

 

Διαβάστε επίσης: Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου στηρίζει την 24ωρη πανελλαδική απεργία